Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemhez vonzódom? 18/L
Még nem voltam egyik nemmel se, mert össze vagyok zavarodva és nem igazán merem közel engedni magamhoz a fiúkat. Nekem tetszik a férfi test, fel is tudok rá izgulni, viszont egy női testre nem izgulok fel. Ez azért furcsa, mert többször is előfordult már, hogy mélyebb érzelmeket táplálta egy lány iránt, illetve vonzalmat, de ugye a személyisége fogott meg, és nem a teste. A fiúknak inkább csak a teste fog meg, talán azért lehet ez, mert még találkoztam olyan nagyon gyengéd fiúval és lehet én azt igénylem.
Tegnap csináltam ezt a tesztet, hogy a kinsey skálán hol helyezkedek el, és az jött ki, hogy csak kizárólag homoszexuális lehetek. Minden válaszomat átgondoltam kétszer, kitöltöttem újra, de megint az jött ki. Ezért tegnap óta ezen rágódok, van, hogy el nyomom magamban ezt a problémát, de mindig visszatér, és soha nincs bennem végletesen letisztázva.
A leírás alapján homoromantikus biszexuális.
Vagy szar tesztet töltöttél ki, vagy szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!