Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik nap olvastam, hogy mostmár 2 nő tud gyermeket foganni úgy, hogy mindkettejük génje benne legyen (vmi csontvelős eljárással). Igaz ez?
Nem találom sehol, pedig angolul is rákerestem.
És nem volt fake news szerintem, elég jól el volt magyarázva. Ha valaki megtalálja, be tudná linkelni?
Szerinted, mi tudjuk...?
Én is olvastam ilyet kb egy éve, de nem én fogom neked megmondani, hogy igaz vagy sem.
Szerintem egyikünk sem, de sok sikert.
Létező dolog, de ezt nem arra találták ki, hogy leszbikus pároknak közös gyereke legyen. Arra ott a spermadonor és az örökbefogadás.
Annyira gyerekcipőben jár még a genetika, hogy ilyet emberi petesejttel nem szabad megpróbálni. Millió olyan dolog történhet ami miatt egy genetikai selejt jön létre, egy nyomorék.
Egyenlőre a hagyományos eljárás 1 petesejt (nőtől) + 1 spermasejt (féritól) adja a legjobb eredményt, bár lehet hogy ez egyeseknek undorító.
Ismerősöméknek is így van gyerekük. Gyönyörű és okos hároméves fiúcska
De a menetét ne kérdezd, nekem ez magas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!