Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a bartnommel hol szexelni mivel mindketten szülőkkel lakunk.?
Figyelt kérdés
Az ő szobályán nincs ajtó mert ilyen boltíves az enyémen van de nem lehet becsukni mivel a szuleim szerint ne csukjam be mert ha tuz van akkor tobb ido ki jonni szovaal segitsetek2020. okt. 2. 16:15
1/9 anonim válasza:
Én sokat autóba szoktam a szeretőmmel. Ezért körbe sötétíttettem.
2/9 anonim válasza:
Mi elmentünk egy nem túl drága szállásra egy éjszakára
3/9 anonim válasza:
A szüleid kamuznak. Azért nem akarják hogy zárva legyen, hogy ne szexelj.
Attól függetlenül hogy milyen irányultságod van szívás.
Esetleg van ismerős, akit ez nem zavarna?
4/9 anonim válasza:
3 éves vagy, hogy ha tűz van akkor ki kelljen menteni a szobából? Ez egy kamu szöveg a részükről.
Marad:
- természet (bár nem túl higiénikus meg már hideg is van);
- valamelyik lakás napközben amikor a szülők dolgoznak;
- autó (bár az meg kényelmetlen);
- búvóhely, órákra bérelhető lakás (nem olcsó, de nem is olyan drága hogy ne lehetne megfizetni, elmész bulizni többet költesz el).
6/9 mantis religiosa válasza:
Mikor a szüleimmel laktam fiatalon, ha volt kivel, a helyszínt mindig meg tudtuk oldani. Autó, panzió, munkahely, kirándulás, stb. Légy kreatív! Ámor omnia vincit! 😇
7/9 anonim válasza:
Vw caddy hátsó ülések kint,körbefóliázva. Volt ,hogy egy bevásárlóközpont parkolójába csináltuk.Mi láttuk őket,de ők minket nem.
8/9 anonim válasza:
Mennyire gyakori nálatok a tűz? Mond meg, hogy intím időt akartok együtt tölteni, ezért becsukod.
9/9 anonim válasza:
Tanulj meg előbb helyesen írni!
Az úgy helyes, hogy "szobája".Nem kell fiataloknak szexelgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!