Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kezdtetek már olyan nővel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

*Felhasználói név kérdése:

Kezdtetek már olyan nővel, akiről mindenki próbált lebeszélni, mert úgyis sérülni fogtok?

Figyelt kérdés

Mi sült ki belőle a vègén? Àltalános tapasztalatokra lennék kíváncsi :)

Bocs, de a “szerintem” válaszokat hagyjuk már majd

2020. okt. 9. 13:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Személyiségbeli fejlődéshez jó volt.
2020. okt. 11. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen volt. Szét is mentünk. Jobb néha a barátokra családra hallgatni, mert ők külső szemmel teljesen mást látnak.
2020. okt. 12. 06:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi nem voltunk együtt, mert hetero volt és ráadásul elég furcsa természetű én mégis reménykedtem, mert úgy éreztem van benne hajlam. Többen mondták, hogy hagyjam, mert nem éri meg, vegyem végre észre, hogy neki nem vagyok olyan fontos stb. Én megmakacsoltam magam és ragaszkodtam hozzá. Végül sírás és csalódás után jöttem rá, hogy igazuk volt és azóta nem is beszélünk.
2020. okt. 12. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!