Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Titeket akartak már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket akartak már lebeszélni eléggé duci lányról?

Figyelt kérdés

A menyasszonyom eléggé testes leányzó. A szüleim, haverjaim, testvéreim kedvelik őt, mert kedves, nagyon okos, segítőkész, jó a humora, jól főz, nagyon jó társaság. Viszont mikor elmondtam hogy megkértem a kezét, furcsán reagáltak, le akarták beszélni. Nem értettem, hiszen mindenki megszerette. Később derült csak ki hogy a súlya miatt ellenkeznek. Nekem ő a mindenem, imádom minden porcikáját, vele akarom leélni az életem, de forduljak a családom ellen? Nem tudom mi lenne a helyes, de afelé hajlok, hogy ez az én életem és azt teszem ami nekem jó. Én büszke vagyok rá, hogy ő az enyém, mindenhova magammal viszem, mindenkinek bemutatom, mert ő az én kis csodám. Az már csak hab a tortán, hogy a szex még senkivel sem volt ilyen jó. Isteni az orálban, és még szereti is csinálni. Nem is hittem, hogy lehet ilyen jó. Az meg hogy nem falatnyi bikini hord a strandon, vagy nem hogy nem hord miniszoknyát, semmit sem számít, nekem ő így szexi.

25F

2018. szept. 22. 13:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mégis miért létezik ez a kérdés...?
2018. szept. 22. 13:20
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a próbája annak, hogy szereted-e annyira, hogy a családoddal szembeszegülj. Ez lenne ugyanis a helytálló magatartás. A párodként Ő kell, hogy az első helyen legyen az életedben és nem a szüleid/barátok véleménye.
2018. szept. 22. 13:25
 3/20 anonim ***** válasza:
44%

A szülők mindig a legjobbat akarják a fiuknak. És a túlsúlyrol a legtöbben úgy gondolkodnak hogy az nem tartozik a legjobb fizikai jellemvonasok köze. Így érthető a dolog valahol.

De ha látják hogy te vele vagy boldog akkor lehet h elfogadják majd

2018. szept. 22. 13:26
 4/20 A kérdező kommentje:

Azért létezik a kérdés, mert a szüleim nélkül sehol sem lennék. Egész életemben mindenben segítettek, támogattak. Ez a helyzet most eléggé megzavar. De a menyasszonyomat nem tudom elengedni, képtelen vagyok rá...

2018. szept. 22. 13:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod,mi a helyes,csak megerősítést vársz.Ha nem így tennél, megbánnád.Amúgy meg ha nem titok,mit jelent az,hogy testesebb? És még annyit,hogy légy férfi.Milyen pasi az, aki kikéri a szülei véleményét választottjával kapcsolatban? Tök rendes srácnak tűnsz,ne legyél bizonytalan kisfiú , az nem menő.Lefogyni lehet, belsőleg változni neccesebb...
2018. szept. 22. 13:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de annak, hogy ki mit tett érted korábban, egészen pontosan nulla köze van a témához, és nincs az a szívesség, ami bárkit feljogosíthatna arra, hogy beleszóljon, kivel kösd össze az életed. A menyasszonyodnak talán nem köszönhetsz semmit, hogy simán megfordult a fejedben, hogy kidobnád?
2018. szept. 22. 14:37
 7/20 anonim ***** válasza:

A szüleid sokat tettek érted, és most is csak tenni szeretnének. A túlsúlyos emberek sajnos nem olyan egészségesek mint a soványa, vagy átlagos emberek. De a kérdés, hogy Te akarod-e vagy sem. Én úgy gondolom hogy akarod, mert én egy számomra nem tetsző lánnyal nem jutnék el a házasság gondolatáig.

(De az élet fintora, hogy olyan nőt vettem el akiről mire terhes lett, kiderült hogy nem szeretném feleségnek. Válás lett a vége!) Ha Te biztos vagy magadban, hogy ő kell akkor győzd meg a szüleidet, hogy fogadják el, hisz eddi is azt tették!

2018. szept. 22. 14:48
 8/20 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem igenis gond lehet, hogy ha ellenzik mások. Azért, mert vannak rajtad kívülálló okok. Mégpedig egy házasságban, ha az adott lány folyton azt fogja érezni, hogy mások nemtetszését váltja ki a frigy, akkor ebből lehet egy olyan általános lelki állapot részéről, aminek sok veszekedés lesz a vége.

Ő elve testes és mondhat bármit, akkor is mindig zavarni fogja. Erre rájön, hogy mások miként néznek rátok és ezt a legtöbben nem éppen a legjobban dolgozzák fel.

A szüleid részéről nem csak az van, hogy a lány egészsége milyen, de ők már az unokákra is gondolnak. Szóval az aggályok érthetőek részükről.

Továbbá félhetnek attól is, hogy mi les a kapcsolat jövője, mi lesz akkor, hogy esetleg tovább hízik és te mégis meggondolnád magad? Ők mások és nem azt érzik mint te, így nem fogják tudni hogy benned ilyen nincs. Persze nyilván van bennük egy nyersebb gondolat is.

De ne értsd félre, nem le akarlak beszélni a dologról, csak őket is meg lehet érteni.

Én azt mondom, hogy ha te azt érezd amit írtál, akkor nincs min hezitálni. Szerintem a válasz egyértelmű, hogy vedd el. Az, hogy mi lesz később igazából nem ennek függvénye. Egy karcsú lányban is csalódhatsz később, illetve megbánhatnád a döntésed.

2018. szept. 22. 15:03
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha az agya rendben lenne, nem lenne elhízott! Szexi? És akkor mi van? Nekem is bejönnek néhány kanos perceimben, de nem cipelném őket! Hallgass a kívülállók véleményére ha már ennyire nincs agyad! Ők sokkal jobban látják, te túl elfogult vagy, csak tudnám hogy miért...
2018. szept. 22. 15:24
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Még nem akartak, eleve nem vonzódom dagadt nőkhöz.
2018. szept. 22. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!