Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Titeket akartak már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket akartak már lebeszélni eléggé duci lányról?

Figyelt kérdés

A menyasszonyom eléggé testes leányzó. A szüleim, haverjaim, testvéreim kedvelik őt, mert kedves, nagyon okos, segítőkész, jó a humora, jól főz, nagyon jó társaság. Viszont mikor elmondtam hogy megkértem a kezét, furcsán reagáltak, le akarták beszélni. Nem értettem, hiszen mindenki megszerette. Később derült csak ki hogy a súlya miatt ellenkeznek. Nekem ő a mindenem, imádom minden porcikáját, vele akarom leélni az életem, de forduljak a családom ellen? Nem tudom mi lenne a helyes, de afelé hajlok, hogy ez az én életem és azt teszem ami nekem jó. Én büszke vagyok rá, hogy ő az enyém, mindenhova magammal viszem, mindenkinek bemutatom, mert ő az én kis csodám. Az már csak hab a tortán, hogy a szex még senkivel sem volt ilyen jó. Isteni az orálban, és még szereti is csinálni. Nem is hittem, hogy lehet ilyen jó. Az meg hogy nem falatnyi bikini hord a strandon, vagy nem hogy nem hord miniszoknyát, semmit sem számít, nekem ő így szexi.

25F

2018. szept. 22. 13:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

„az adott lány folyton azt fogja érezni, hogy mások nemtetszését váltja ki a frigy”

Ha eddig el volt fogadva a nő, miért éreztetnék vele az esküvő után konstans, hogy nemkívánatos? Amúgy meg kit érdekel, hogy kinek tetszik és kinek nem?

„Ő elve testes és mondhat bármit, akkor is mindig zavarni fogja”

Te nyilván jobban tudod.

„Erre rájön, hogy mások miként néznek rátok”

Nem gondolod, hogy ezt volt idejük kitapasztalni/megtanulni kezelni az idő alatt, ami eltelt az első randi és az eljegyzés között (feltehetően nem két hét volt)?

„mi lesz akkor, hogy esetleg tovább hízik és te mégis meggondolnád magad? ”

Mert olyanról még sosem hallottunk, hogy egy eleinte vékony nő hízott meg a házasság (mondjuk pont a terhesség) ideje alatt, ugye?

2018. szept. 22. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Bocs utolsó, de én tapasztalatból beszélek. Több nagyon közeli ismerősöm is pont ilyen helyzetbe került. Éveken át voltak együtt minden esetben.

Kettőnél jegyben is jártak évekig. Mind rosszul végződött és csak mélyültek a feszültségek és pont azért, mert az illető hölgyek nem tudták feldolgozni a különbségeket és rettenetesen reagáltak. Nem az ujjamból szoptam ki.

És igen, az elején azt hiszik ez megy, de később kiderült, hogy csak áltatták magukat. Ha 4 ilyen párt sikerült végigkísérnem, akkor azt hiszem az már határozottan mondható tapasztalatnak.

A külső nem mérhető számokban és szubjektív, de ha az embereknek külsőt érintő átlagos igényeit skálázzuk, akkor lehet mondani, hogy az egyiknél a férfi egy 7-8/10-es volt, a nő pedig egy 3/10-es. Na ez a kapcsolat volt a legrosszabb, illetve a végére ez durvult el a legjobban. Az elején próbált megbirkózni a sok aggállyal és kétséggel a lány, de egyre nehezebb volt és rettenetesen vezette le a frusztráltságát. Azt is tegyük hozzá, hogy magasabb a vérnyomásuk a túlsúlyosaknak és ingerlékenyebbek. Ez általánosságban egy orvosi tény. Akkor ehhez add hozzá a frusztráltságot!

Szerintem ennél jobban senki nem fog tudni szemléltetni tapasztalatból. Szóval felesleges most dacból vitatkozni. Ezek igen gyakori sémák, de azért remélem tovább is olvastad amit írtam!

2018. szept. 22. 16:06
 13/20 anonim ***** válasza:

"de afelé hajlok, hogy ez az én életem és azt teszem ami nekem jó"

Nah. Akkor? :)

2018. szept. 22. 19:10
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Amondó vagyok, hogy eddig se volt elfogadva a leányzó, gondolom extrémen el van hízva. Csak udvariasságból elviselték, de álmukban se gondolták, hogy elveszed. A hátatok mögött ment az összetekintgetés és a kibeszélés. :(
2018. szept. 22. 19:24
 15/20 A kérdező kommentje:
176 cm magas és ehhez 90 kg, nem hiszem hogy ez extrém elhízás lenne...
2018. szept. 22. 20:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Minket ne kellett! :-)
2018. szept. 22. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem az
2018. szept. 22. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha te érzed h ő az igazi akkor nincs kérdés!! A szüleid meg nem akarnak mlg elvesziteni hiszen a pici kis fiuk vagy..

Felkell ehhez nőni. A szülők nem mindig lesznek veled ezt te is jól tudod. Ha érzed ha a csajod a mindened. Minden tökéeltes akkor miröl beszélünk? Le akarnak beszélni? Kit érdekel.. nem nekik kell vele lenni.. és amugy meg nagyon csinos nö lehet.

Én sem vagyok nádszál bél még jovan ducibb is vagyok mint a csajod de tudod mit engem se akart párom nagyaoja elfogadni én meg szartam le mások véleményét.. párom is megkaota ilyen nönek kérte meg a kezlt de tudod ö erre azt mondta szeret és én kellek neki nem más..

Lehet valaki vékonyabb de ha nem tudja azt nyujtani mint én akkor miröl is beszélünk?:)

2018. szept. 22. 23:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Ahogy vizualizálom, hasonló alkat lehet, mint én (csak magasabb kiadásban), nem hinném, hogy ez annyira durva, hogy az embereknek levegő után kelljen kapkodniuk az eljegyzés hírének hallatán.
2018. szept. 22. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok, tavaly házasodtam össze 90 kg-os feleségemmel, családomtól ugyanezt tapasztaltam amit Te. Jöttek mindenféle marhasággal, mekkora lesz ha gyerek lesz stb... Jelenleg 19 hetes terhes, eddig a terhesség alatt 12 kg-ot fogyott!!, köszöni mindketten jól vannak. Szüleidnek meg kultúráltan mond el amit itt leírtál, ha szeretnek téged akkor ezt is el kell fogadják...
2018. szept. 25. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!