Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Felhasználói név kérdése:
Kezdtetek már olyan nővel, akiről mindenki próbált lebeszélni, mert úgyis sérülni fogtok?
Figyelt kérdés
Mi sült ki belőle a vègén? Àltalános tapasztalatokra lennék kíváncsi :)
Bocs, de a “szerintem” válaszokat hagyjuk már majd
2020. okt. 9. 13:57
1/13 anonim válasza:
Igen, volt ilyen, belementem, meg is szívatott. Dióhéjban.
2/13 anonim válasza:
Volt. Mondták hogy kicsapongó. Szerelmes voltam, nem láttam a fától az erdőt. Minden adandó alkalommal csalt az exeivel. Volt hogy a saját àgyunkon.
3/13 anonim válasza:
Fordítva igen, én vagyok a nő. Nem tartott sokáig, nem egészen 3 hónapig, de a végére idegileg kikészültem.
5/13 anonim válasza:
Hetero nő vagyok, és az előző párom külföldi volt, ami a családomnak nem igazán tetszett. Végül mégis befogadták, de sajnos jól át is vert mindannyiunkat, azóta magyar pasim van.
6/13 anonim válasza:
Amikor a kiszemelt ismerősei/barátai akarnak lebeszélni, na arra amúgy érdemes hallgatni. Nekem mondta egyszer egy mostmár exem legjobb barátja, hogy jobbat érdemlek. És igaza volt.
7/13 A kérdező kommentje:
Az én barátaim, mert még nem lett vége a meglévő kapcsolatának
2020. okt. 9. 17:43
8/13 anonim válasza:
Mondjuk én vagy első vagyok valakinek, vagy hagyjon békén. Szerintem mindenkinek kéne legyen ennyi tartása, de ahogy érzed. Láttam már olyat, aki beállt másodiknak aztán 2 év után is csak az volt, majd már az sem. Meg kapcsolatom is ment rá ilyen miatt, ők azóta is együtt vannak. Viszont egy megcsalás téma jó esetben minimum 3 embernek fáj. Ha megcsalónak nem akkor tök lelketlen. :D Fáj ugye a párjának, mert az ilyet az ember megérzi, meg a szeretőnek is, ha komolyabbak a szándékai.
9/13 anonim válasza:
Én rendszeresen szembemegyek a jó tanácsokkal. Mondjuk én a filozófiám miatt. Nekem megéri pár hónap/ pár év élvezet, aztán egy kis sérülés, mintha évekig csak a tökéletesre várnék, aki úgysem jön el.
Csak a következmények teljes tudatában szabad ilyenbe belevágni. Nem gyenge lelkűeknek való, az biztos.
10/13 anonim válasza:
Igen, kezdtem, most is vele vagyok, pedig elég sokan ellene voltak. Engem nem érdekel mások véleménye, inkább a saját káromon tanuljak, inkább csak saját magamra haragudjak, ha esetleg pofára esnék, ezen az elven voltam, vagyok és szerintem leszek is. Sérültem nem is egyszer, de kitartottam,mert szerettem. Próbáltam tőle szabadulni, de a szívem mélyén nem akartam. A vége az lett, hogy összejöttünk, és mindketten azon vagyunk, hogy ez az egész minél jobban menjen :) Szerintem az emberek egy bizonyos szintig (valaki 180 fokban) biztosan képesek a változásra. Persze abban az esetben, ha ő maga is akarja ezt a változást. És ha van kiért, ez a másik fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!