Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne nézzenek leszbinek?
Figyelt kérdés
Sok férfi es nő néz full leszbikusnak, a problémám viszont az, hogy a férfiak vonzanak igazán.
Mit csináljak, hogy ne nézzenek kurvának, de azért látszódjon a preferenciám miközben jól érzem magam?
2020. szept. 26. 08:46
11/15 A kérdező kommentje:
10-es: köszönöm Emese...
9-es: köszi te jó dolgokat írtál, egy kicsit nőtt is az önbizalmam mert 1-2 dolgot eddig is csináltam, meg van amiről eszembe se jutott hogy gáz. A "tényleg érdekel" dolog viszont nem tudom honnan jött, mert ha nem érdekelne nem is kérdeztem volna.
2020. szept. 26. 12:36
12/15 anonim válasza:
Hát ezért rossz a sztereotípia, engem sosem néznek leszbikusnak pedig az vagyok :/
Szerintem próbálj meg nyitottabb lenni férfiak felé, esetleg próbálj meg társkeresőn ismerkedni, ott egyértelműen ott van, hogy kikhez vonzódsz
13/15 anonim válasza:
Kérd ki szakemberek segítségét, ha ennyire el vagy veszve, vannak tanácsadók, akik segítenek megtalálni a stílusod. De akár az is elég lehet ahogy írták is, ha más frizurát választanál.
14/15 anonim válasza:
Öltözz nőiesebben, smink meg ilyenek.
15/15 anonim válasza:
Elvileg a köröm az amit először megnéz a másik ember valakin. Én nem igazán tapasztaltam, de túl sokszor hallottam, hogy ne legyen valóságalapja. Ékszereket én sem hordok, a sminknek nem látom értelmét. Tényleg segíthet, ha megtalálod a saját stílusod és nem minden nap ugyan azt/hasonló a kombinációt hordod. Esetleg még szőrteleníts, ha eddig nem tetted. Elég igényesnek hangzol, szóval nem hiszem, hogy ott baj lenne. Én világéletemben fiúsan öltözködtem és sosem néztek leszbikusnak sajnos, szóval nem hiszem, hogy a külső határozná meg, sokkal inkább a kisugárzás. A kisugárzásod pedig a viselkedésedtől, testbeszédedtől, személyiségedtől, gesztikulációktól és hasonlóktól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!