Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan oldal, ahol leszbikus/biszex/ meleg emberek kaphatnak tanácsot a kérdéseikre, akár szakértőtől?
Nem nagyon... néha 1-2 pszichológus tart "online" levelezőoldalt, de csak pár kérdésre, levélre válaszolnak azért hogy az oldaluk ne legyen üres. Ingyenes online tanácsadó oldal nincs, a pszichomókusnak is élnie kell valamiből.
A leszbikus oldalak... na azt mind társkeresésre használják és többségében nem is leszbikusok, hanem kamus pasikkal esetleg 3.-nak nőt kereső párokkal van tele.
Olvastam amit küldtél, rakd ki ide a leszbi kategóriába, itt biztos lesz, aki leáll veled fejtegetni.
Egyébként szerintem nem teljesen közömbös irántad, vagy úgy a női nem iránt eleve.
Hát nézd, a szakértőnek levés relatív.
Attól, hogy valaki pszcihológus, mèg nem feltétlen lesz járatos meleg témákban, lát bele ilyen helyzetekbe.
Én inkább kérdeznék más lmbt+ embereket, akár itt, akár máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!