Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leszbikus lányok randiznak, akkor ki szokott fizetni?
Figyelt kérdés
Például étterem esetén.
Fele-fele? Egyik alkalommal egyik, a másik alkalommal a másik?
Hogyan döntik el, hogy ki fog fizetni?
2020. szept. 21. 03:03
1/20 anonim válasza:
Én ezt hetero pároknál se értem, hogy miért a férfi fizet, lehet azt mondani hogy ez a szokás, de nem az egyenjogúságért küzdenek a nők? Ez is része, nem csak a szavazati jog és az ugyenakkora fizetés.
2/20 anonim válasza:
És ha meleg fiúk?
És ha egy feminista nő, meg egy hímsoviniszta férfi?
És ha egy gazdag nő, meg egy szegény férfi?
És ha...
5/20 *Felhasználói név válasza:
Làtom senki nem tud értelmesen írni :D
Mi úgy szoktuk, ha én fizetem az ebédet, akkor ő fizeti ha pl sütizünk vagy fagyizunk. Vagy fordítva
Nem érdekel,kinek mennyibe mi kerül, ennyire azért nem szokott sóher lenni senki, hogy mondjuk azon akadjon fel, hogy az kaja drágább mint a fagyi
Legközelebb max fordítva lesz
6/20 anonim válasza:
Vagy az aki meghívott, vagy mivel még távkapcsolatban vagyunk, akihez éppen mennek.
7/20 anonim válasza:
Ha távkapcs áll fenn, akkor az akinél van a másik, ha távol vagyunk az otthonunktól, akkor mindenki magáét, ha meg valaki meghív valakit, akkor szerintem értelemszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!