Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a nehéz eseteket,vagy inkább az egyszerű a jobb?
Ha a nehéz eset alatt reális probléma értendő akkor oké, bevállalható a dolog. Pl depresszió, valami fogyaték, allergiák, bipoláris zavar, ocd, autizmus, stb.
Ezekkel együtt is szeretni lehet a másikat, egy kis akarással kialakítani egy élhető közös életet.
Ha a kisasszony csak nagy unalmában drámázik, kavarja a szårt, szórakozik az érzelmeimmel, az nem oké. Szerintem alap, hogy egy felnőtt nő ne ilyen gonoszkodásokkal, probléma gyártással töltse az idejét mert egyébként "uncsi az élet".
És persze a szerelemtől várja minden probléma megoldását, de aztán ha az újdonság varázsa oda, akkor te vagy a házisárkány és mindennek az oka.
Ez a típus tényleg egy rakás szerencsétlenség, és az isten óvjon tőle mindenkit.
Nem gondolom, hogy egyszerű eset létezik, valami valós dolog azért mindig van. Van akinek lelki van akinek tesi van akinek családi vagy munkahelyi problémája van. Szerintem 100% probléma mentes kapcsolat nem létezik, a szerelemért dolgozni kell, időt, erőt fektetni bele.
Nehéz eset lévén szeretem a kihívásokat,úgyhogy szeretem a nehéz eseteket.
:)
Az általad leírtakból egyik sem...
"simulékony" - na kell a francnak aki megjátssza magát, elvtelenül behízeleg. Ha mond, tesz valamit azt tegye őszintén!
"hisztis" - hát ezt meg a hátam közepére sem kívánom, nincs szükség gyerekre.
Az általad leírt tulajdonságok azok amikből egy is sok. A nőket inkább olyasmik vonzzák mint normális, figyelmes, kedves, odaadó, udvarias, férfias, határozott stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!