Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van egy barátnőm 6 éve ismerjü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm 6 éve ismerjük egymást már. Ő hetero vagyis annak vallja magát,de anno elmesélte,hogy csinált ezt azt már lánnyal is Most is van párkapcsolata 1 éve egy sráccal. Viszont ölelget,puszilgat,sokszor simogat. Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Próbálkozzak vagy hagyjam? Várom az ötleteket és köszi annak,aki válaszol! Nagyon szép lány nekem tetszik és el tudnám vele képzelni hosszú távon is.
2020. szept. 23. 09:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2020. szept. 23. 11:12
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló Ő 24 én pedig 28 vagyok
2020. szept. 23. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem egy bi-vel nem érdemes hosszú távra tervezni.
2020. szept. 23. 13:46
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló köszi a választ...
2020. szept. 23. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
35%

Ennyi idősen ilyen kérdést? Veled egykorú vagyok de pohár bor után van egy hetero barátnőm aki mindig rámmászna, de elhajtom. Barátság többet ér egy dugásnál.

Aztán meg azt írod nem akarsz belerondítani? Hát betojok.

2020. szept. 23. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!