Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm 6 éve ismerjük egymást már. Ő hetero vagyis annak vallja magát,de anno elmesélte,hogy csinált ezt azt már lánnyal is Most is van párkapcsolata 1 éve egy sráccal. Viszont ölelget,puszilgat,sokszor simogat. Szerintetek mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Próbálkozzak vagy hagyjam? Várom az ötleteket és köszi annak,aki válaszol! Nagyon szép lány nekem tetszik és el tudnám vele képzelni hosszú távon is.2020. szept. 23. 09:57
1/15 anonim válasza:
Szerintem kezdeményezz! Nekem is van biszex barátnőm hetero kapcsolatban, de velem is akarja. A kettő nem zárja ki egymást. :)
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :) Csak nem akarom azt tudod,hogy rámenjen a barátságunk,ha még sem akarna semmit!
2020. szept. 23. 10:09
3/15 anonim válasza:
A kérdés inkább hogy te mit szeretnél... csak kalandozni és ezt-azt, vagy többet is (kapcsolatot). Utóbbira ha jelenleg pasival van és folyamatosan hangsúlyozza hogy biz' hetero akkor kicsi az esély.
4/15 anonim válasza:
Ha kifejezed, hogy bármi van, te mellette akarsz lenni, elutasítás esetén is fontos neked, akkor jibban fog reagálni, mert nem érzi magát választás elé állítva. Még az is esélyes, hogy később meggondolja magát. :)
5/15 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló nos én hosszabb távra terveznék vele ez egyértelmű. Nem vagyok a kalandok híve. Nem hangsúlyozza folyamatosan,hogy hetero...
2020. szept. 23. 10:23
6/15 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló nagyon köszi sokat segítettél nekem :) Remélem igazad lesz mindenben :)
2020. szept. 23. 10:24
7/15 anonim válasza:
Belerondítani egy kapcsolatba a legnagyobb parasztság...
8/15 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló köszönöm a kommented,de senki nem rondít bele semmibe...
Itt csak egy kérdés volt semmi más! Ha érdemben nem tudsz értelmes dolgot hozzá adni vagy szólni a témához akkor el sem kéne belőle venni szerintem!
Te rondítottál bele a primitív hozzászólásoddal maximum ebbe a kérdésbe...
Szép napot!
2020. szept. 23. 10:58
9/15 anonim válasza:
Ne haragudj, megkérdezted, hogy mit tegyél. Erre én leírtam, hogy szerintem mit ne. Mert sehol nem írtad, hogy ez meg sem fordult a fejedben, sőt! De örülök, ha nem akarsz bekavarni. Majd ha szabad lesz, természetesen azt javaslom, próbálkozz nála. Sok sikert!
10/15 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló rendben van. Köszi szépen. Nem az a fajta ember vagyok,aki tönkre tenne egy kapcsolatot,azért,hogy neki jó legyen és,hogy én boldog lehessek a többi meg le van szarva! Én tiszteletben tartom mások érzéseit! Nem vagyok önző ember! Sőt én is boldog vagyok,ha Ő az ilyen egyszerű az egész!
2020. szept. 23. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!