Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan enyhítsem a vonzalmat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan enyhítsem a vonzalmat iránta? Nektek mi vált be ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Most nyelviskolába járok,és hát persze pont egy fiatal (29 egyáltalán nem néz ki annyinak) ,szép nő az egyik oktató😂 Igazából ez ösztönöz egyben,mert amúgy utálom a németet,de nyelvvizsgát szeretnék,és a nő nagyon ahhh,végig kedves,folyton mosolyog,beszédes,elejétől szimpatikus,ha mással beszél is rám szokott nézni mosolyogva,de én ezelőtt inkább nem mentem bele a beszélgetésükbe,de hát na😂 Egyben ideges is vagyok mikor megyek,mert stresszelek emiatt,hogy tetszik,nem mindig merek ránézni. Nem tudom egyébként a szexualitását,de gondolom heteró,meg hát na mi akarna egy 18 éves lány tanítványtól😂 De szeretném úgy semlegesíteni a fejemben,mert még jó pár órát leszek ott. (Pláne h német után angolt megyek tanulni,és van h oda is megy tanítani,ami nem baj csak na)

Ti mit tettetek ilyen helyzetben? Hogy ,,utáltatok" meg valakit?

2020. szept. 13. 19:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Meg az én szakomon amúgy tanárok próbálkoztak be a lányoknál és phd-sok fb-on, instán stb...

Szerencsére a lány szaktársam ezekbe nem mentek bele, hanem koccoltatták őket :D

2020. szept. 13. 20:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Úristen ez nagyon durva😳 pláne,amikor láttad,hogy mizu..meg az is,hogy most belegondolok én is idén mentem volna egyetemre,kijövök egy középsuliból és mondjuk egy egyetemi idős tanár próbálkozna,azért basszus nem felnőttként megy oda se senki,valakit biztos kicsit megviselt😬

Nálunk tanár egy volt diákjával jött össze,régen tanította,a vicc h sok tanár cserélődött,az egyik aki visszajött pont ofője volt a csajnak😂 Meg akkor még gyakorlaton tették maguk,aztán fiúk meg megtalálták Tinderen a csajt,a pali meg facebookon irkált posztok alá pl hogy ő (önmaga) is szar az ágyban mert valami olyan méme volt,meg aztán a csaj képe alá írkált az új palija,aztán ez a hülye is elkezdett ott írkálni,tudtuk mindig mizu😂

De az ilyenek viccesek..karantén alatt meg összejött az egyik nyelvi tanárnővel (a férfi tanár)

2020. szept. 13. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Mit akarna már egy 18 éves "kiscsajtól" egy 29 éves javában felnőtt nő?!🙂🙂

25N

2020. szept. 13. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Előző vagyok.Hiába lettem lepontozva, igazam van.Még én sem akarnék semmi komolyabbat 25 évesen egy 18 évestől, nem, hogy egy 29 éves.LOL

Max egyszer gerincre vágnék egy szexi 18 évest, ha bepróbálkozna, aztán ennyi.A nők nem olyanok, mint a pasik, hogy a "gyereklányokra" gerjednek.Bár a férfiaknak is (nekik meg pláne) csak szexre kellenél ennyi idősen egytől egyig!😂

2020. szept. 14. 10:10
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Én meg pl. igen, mondjuk nálam ez 18-20 korosztályra vonatkozik. És van az, amikor már hasonló élethelyzetben is vagytok, ha elvégezte a sulit es dolgozik, vagy éppen otthagyta. Tehát akkor meg kapcsolat sem akadály. 19 évesből sok ilyet tudok, meg, hogy 20-30 kapcsolat lett, vagy épp 18-28 és kapcsolat. Hülyeség ezt így kijelenteni amúgy, mindig az adott emberektől függ. Van aki alkalmas rá ilyen fiatalon és van aki nem és ez mondjuk szerintem nem a kortól függ, nevetséges, földtől elrugaszkodott hozzáállással látok rengeteg idősebbet is. :D
2020. szept. 14. 11:27
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
Vannak olyan 25 év feletti emberek, lásd a 13./14. hozzászólót, hogy 25 éves és ő se lenne alkalmas kapcsolatra ilyen mentalitással, amit egy anonim oldalon leművel. Vajon milyen lehet a való életben...
2020. szept. 14. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Végre egy értelmes ember, köszi. :D
2020. szept. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!