Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok hogy a kellemetlen érzést enyhítsem?
Figyelt kérdés
Viszonylag kezdő passzívként kicsit túl vadra sikeredett az éjszaka. Nem az a kimondott fájdalom, de több mint kellemetlen. Ja, és kád nincs, úgy, hogy ülőfürdő nem lehetséges.2019. febr. 9. 08:21
1/7 anonim válasza:
Kend be disznózsírral vazze! Jó vastagon!
2/7 anonim válasza:
nagyanyám mindig azt mondta: "aki éjjel legény az legyen nappal is"
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő. toleráns, hasznos válaszokat. Csak nem igazán használnak.
2019. febr. 9. 08:48
5/7 anonim válasza:
Ha nem múlik az érzés, akkor menj orvoshoz.
Egyébként pedig szimplán pihenj és ne csináld pár napig.
Nekem is volt egy alkalommal, hogy volt egy második menet, ami majdnem 1,5 óra hosszúra sikeredett. Közben a felétől elégé fájt, de nem jeleztem, mert nagyon szerelmes voltam és jót akartam neki. Másnap vereztem és meg voltam ijedve, de pár napon belül minden elmúlt.
Azóta tanultam belőle és ha durva vagy nekem sok már, akkor jelzem. Semmi sem történik, a partnernek vennie kell a lapot és max máshogy fejezitek be.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem jobb lesz.
2019. febr. 9. 11:29
7/7 anonim válasza:
Hűs vizet neki a zuhanyrózsából. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!