Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogy a szexualis vagyaimat kicsit enyhitsem?
21 eves lany vagyok. 3 eve vagyok a parommal.
Elotte nem nagyon kivantam a szexet es nehez is volt felizgatni.
Most viszont tokmindegy milyen gyakran van szex mindennap annyira kivanom de tudom hogy nem eroltethetem a pasimra, tudom hogy faradt es amikor kivanja jelzi ugyis. Szoval szerintem a kapcsolatunkban nincs szexben hiany. Ettol fuggetlenul viszont en nagyon sokat fantazialok nagyon kivanom. Es ha egyedul vagyok itthon akkor... ezt szeretnem kicsit enyhiteni, mert amennyire jo ez az erzes annyira rossz is. Attol felek nehogy egyszer annyira beinduljak hogy ne adj isten megcsaljam.
2 dolog:
- "amikor kivanja jelzi ugyis"
Mi pasik utáljuk, hogy a lányok nem tudnak kezdeményezni, hiába kívánják a szexet, várják, hogy a pasi tegyen első lépést. Lehet ma fáradt és meglepődik, hogy te nyitsz és emiatt lehet nem tud teljesíteni, de hidd el holnap egész nap ezen jár az agya és úgy megy haza, hogy a ****t is ki akarja kefélni belőled
- maszturbálj, akár játékokkal, akár csak simán. Nem megcsalás, nem megalázó és mi pasik imádjuk, hogy ha a párunk csinálja, akár előttünk, akár csak úgy
Az a teóriám hogy ha egy csajt lerendeznek akkor le van rendezve. Ha viszont csak instant és rövid szexet kap akkor hamar megéhezik. Nálunk régen voltak 3-6 órás szexek is de mostanában csak 30-90 percesek. Bár ezek is működnek.
Szóval az a tippem hogy a pasidnak ki kéne készítenie téged. 6-8 orgazmussal általában ez elérhető. Amikor már felkelni sincs erőd akkor egy-két napig talán nem olyan kínzó a hiány.
Megoldás ha a pasi fekszik a hátán te pedig lovagolsz rajta. Úgy ő kevesebbet melózik és nem fárad ki. A 20-30 perces előjáték persze kell ahhoz hogy felizgasson.
Az orgazmus előtt pedig váltani kell. Ilyenkor megakaszt téged majd ismét közelít és újra vált. A 3-4. ilyen után sokkal intenzívebb az elélvezés és remegni fog a lábad a lábujjaid pedig begörcsölnek amikor a tested összerándul.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!