Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus közegben ki számít "jó nőnek"?
Jó, nyilvan az ízlése mindenkinek más de azért pl hetero közegben is van olyan aki 10-bol 7 pasinak/nőnek bejön
Vajon milyen stílus kinézet az ami általában megragadja egy leszbikus/biszex nő figyelmét?
10# ez pont hogy nem a felszín hanem amikor nem a külsejebe szeretsz bele valakibe hanem abba amilyen
Bár gondolom a "leszbik huu milyen felszinesek" meglatasod mellett neked két csöcs is elég hogy "szerelmes" legyél
Alapból ha megnézzük a szociális médiát, 5-10 évente van egy csaj akit kikiáltanak szexszimbólumnak.
Amikor én voltam tini, akkor Shane volt az az L-wordből.
Volt T.A.T.U. mánia is, meg utána Tegan és Sarah, meg meg Clea DuVall.
Aztán volt az OITB meg az Orphan Black, mindenki Ruby Rose meg Evelyn Bronchu fotóit posztolta. Modellek közûl meg Feya Beha, Erika Linder arca volt mindenhol.
Aztán meg jött Hailey Kiyoko meg Kristen Steward, meg F.K.A. Twigs. Meg a csaj a Black mirrorból aki a Terminátorban is volt.
Igazából nekem úgy tűnik a nép bekanalazza azt amit épp a média vet nekünk.
Most épp Charlize Theron felkarja van spammelve az Old Guard kapcsán.
Igazából két kategória van, vagy a színésznő/énekes coming outolt, vagy játszott valami meleg szerepet. Ennyi úgy tűnik elég a népnek 😄
Ezek közt volt csajos és fiús lány is, izmos is és sovány is.
A közös nevező itt szerintem a leszbikusság ténye/illúziója/lehetősége.
Jó nő = az aki nem csak szép, de van nála esélyed
Szerintem meg nek a "mentális egészség" témakör való.🤢🤢🤢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!