Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus közegben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus közegben ki számít "jó nőnek"?

Figyelt kérdés

Jó, nyilvan az ízlése mindenkinek más de azért pl hetero közegben is van olyan aki 10-bol 7 pasinak/nőnek bejön

Vajon milyen stílus kinézet az ami általában megragadja egy leszbikus/biszex nő figyelmét?

2020. szept. 7. 09:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ugyan az kb mint a pasiknál.

A leszbikus azért leszbikus, mert a nőket szereti.

2020. szept. 7. 09:49
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
2020. szept. 7. 10:51
 3/15 A kérdező kommentje:

2# ezt erősen kétlem

Sokan nem szeretjük a túl férfias nőket

2020. szept. 7. 11:14
 4/15 anonim ***** válasza:
55%

en amugy nem ertem mit megy a hiszti a fiusak ellen, az vagyok es 10-bol 8 csavo fel akar altalaban szedni :D jo nonek tartom magam speciel 😅

egyebkent ha valaki onbizalomhianyos es allandoan megerositesre var, hogy jo no, na azoktol szoktam menekulni... persze alapjaraton mondani szoktam ezeket en masoknak, hogy szep ilyenek, de nem szeretem ha ezert kuncsorognak.

a masik dolog, hogy 80% szerintem keveset mondok valamifele mentalis betegseggel kuzd es igazabol ha valaki mentalisan ep, na az tok szexi dolog

amugy kulso nem olyan fontos es nem tudom mit tartanak altalaban szepnek, en mondjuk a fius lanyokat de kevesen talaljak el jol a stilust

2020. szept. 7. 11:23
 5/15 A kérdező kommentje:
4# a fiús és a túl férfias között ég és föld a különbség
2020. szept. 7. 11:37
 6/15 anonim ***** válasza:
8%
Akkor a leszbikusok 90%a miért férfias??
2020. szept. 7. 11:38
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Ennek a kérdésnek semmi értelme. Konkrétan semmi.
2020. szept. 7. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem sem a külső minden. Van egy barátnőm aki teljesen pasis, kismellű, rövid hajú, szeműveges is, alacsonyka. Mégis olyan dumája van, hogy akárhol ismerkedtünk, megvesztek érte a csajok. Én nem vagyok túl magabiztos, bár csajos külsőm van, ezért pasik néha betalálnak...
2020. szept. 7. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

11:38

Honnan szülsz ilyen adatokat? Semmit nem tud a magadfajta a leszbikusokról.

2020. szept. 7. 11:41
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ha egy pasinak van jó dumája, azért is "megvesznek" a leszbi csajok? Ennyire felszínesek?
2020. szept. 7. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!