Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen más a csók lánnyal,mint fiúval?
Figyelt kérdés
Nagyon jó lenne már lánnyal csókolozni (persze aki iránt érzek is valamit,vagy tetszik),és így párszor elképzeltem,hogy lehet alapból jobb lánnyal,mint fiúval. Eddig 2 sráccal volt csók,az egyik barátom is volt,de sosem élveztem,egyszerűen nem volt nekem jó. De egy lánnyal valahogy úgy képzelem el,hogy sokkal szenvedélyesebb.2020. szept. 6. 16:39
1/5 anonim válasza:
Puhább, nem szúr a borosta és nincs tesztoszteron szag. Nekem jobban bejön.
2/5 anonim válasza:
Én biszex vagyok, és én fiúval jobban szeretek csókolózni, mert a lányok finomkodnak, visszafogottabban csinálják.
3/5 anonim válasza:
Úgy van, ahogy a második mondja, de nekem meg pont ez tetszik benne ^^ na meg ugye hogy nincs borosta, puhább a bőr is. Hogy szenvedélyesebb-e vagy nem, az szerintem egyénfüggő.
4/5 anonim válasza:
Ha a szenvedélyes csók jobb - arra mindkét nem képes. Szóval kinek mi jön be csókolózáskor és nem az hogy csaj vagy pasi - szerintem.
5/5 anonim válasza:
Nem jobb, nem rosszabb, másabb. Teljesen másként viselkedik egy nő szex közben, mint egy férfi. Nem olyan céltudatosak a csajok, de sokkal játékosabbak, gyengédebbek.
És igen, nincs borosta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!