Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kezdjek neki hogy o is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek neki hogy o is akarja?

Figyelt kérdés
Szóval én heteró vagyok de régóta ki szeretném próbálni lánnyal. Van egy barátnom akirol tudom hogy ot is érdeklik az ilyen dolgok de kicsit félénkebb ezzel kapcsolatban. Hogyan vegyem rá legalább egy csókra?

2020. júl. 27. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
ha ő is biszex, akkor nem lesz szerintem olyan nehéz. kezdésnek talán hozd fel témának a szexualitást, és kérdezd meg, hogy még mindig érdeklődik a lányok után (is). Ha a válasz igen, bevallhatod, hogy te is szívesen csókolóznál lánnyal. Ha ezután nem esik le neki, hogy itt van egy jó alkalom, akkor megkérdezheted, hogy "kipróbáljuk együtt?".
2020. júl. 27. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Igazából szerintem mérlegelj, mert ha nem jól sül el akkor elveszíthetsz egy barátot csak mert ki akartad próbálni lánnyal. Amúgy akkor valószínű nem vagy hetero, de mindegy. Próbálhatsz vele beszélni ilyenekről de szerintem ne erőltesd ha látod hogy nem partner benne. Mondjuk a legtöbb "hetero" lány csókolózott már a barátnőjével részegen. Inkább akkor próbáld és akkor legalább tudod mire fogni.
2020. júl. 27. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Nem beszélni kell róla, hanem megtenni. Pl. egy délutáni-esti közös iszogatással egybekötve.
2020. júl. 27. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha tudod, hogy benne lenne ilyenben, akkor hívd el magadhoz, teremtsd meg a helyzetet. Ketten legyetek! Egy kicsit iszogathattok is. Aztán öleld meg, hallgassatok olyan zenét aminek a szövege is jelentéssel bír. Aztán ha látod, hogy mehet kapd le. Tuti benne lesz. Egy nőnél ez simán belefér, max nem mentek tovább.
2020. júl. 27. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem azon fog múlni a siker,hogy mit csinálsz,hanem azon,hogy bejössz-e neki vagy sem.
2020. júl. 28. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
3%
#5, kivéve ha gátlásos és visszahúzódó. ha nem fogadta el önmagát teljesen, lehet, hogy amúgy bejön neki a kérdező, de nem akarja megélni (még) ezt az oldalát... most csak találgatni lehet. a lényeg, kérdező: adj neki egyértelmű jeleket, akár szóban akár tettekben, és figyeld a reakcióit.
2020. júl. 28. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

Az jó ha tudod érdeklik a lányok, nem baj,hogy félénk. Mivel így te irányíthatsz. Én is félénkebb vagyok,nem merek lépni,de ha lenne egy erős jellemű lány aki irányít nagyon örülnék.

Kezdetben tényleg egy iszogatós,lazulós estét kéne szervezni ahol ketten vagytok,biztos nem jön haza senki,mert ez egy külön pánik helyzet,hogy bármikor haza jöhet bárki.

Alkohol oldja a gátlásokat,te ismered,hogy alkohol hatására merészebb lesz e vagy sem. Ha bátrabb,lazább akkor táncolásnál jobban hozzá simulsz,megöleled, a kezed egyre lejebb megy a fenekére akár. Mindig apró lépéseket tegyél és figyeld a reakcióit. Ha benne van a dologban hagyni fogja :D Az a baja eléggé szitu függő a dolog. Ha nem táncoltok akkor ültök lehet az is,hogy közel ülsz hozzá,megsimítod a vállát.

Ha merész vagy csókot is bevállalhatod,bár ha tényleg nagyon félénk akkor nem biztos,hogy az a jó ötlet,hanem apró lépések. Ha látod rajta,hogy valami nagyon nem,akkor meg hagyni kell :)

2020. aug. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!