Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tudja magyarázni a pihent agyú logikámat?
Figyelt kérdés
Állítólag még a férfiak közül is sokan visszataszítónak tartják, szóval az a nagy problémám, hogy az olyan nők szokták megragadni a fantáziámat, akik kőműves dekoltázst villantanak és itt jön a bökkenő: Az a nő, akinek kicsit kilátszik a feneke, számomra valamilyen megmagyarázhatatlan okból azt sugallja, hogy határozott, életrevaló, kemény, erős jellemmel rendelkező nő és a józan eszem tudja, hogy nincs a kettő dolog összefüggésben, de mégis mindig ez az érzés tolakodik belém e jelenség láttán.2020. szept. 1. 08:27
1/4 anonim válasza:
nem lehet, hogy azért mert akinek kilátszik teljesen sz@rik a világra és hogy ki mit gondol róla? mármint nem lehet, hogy ezeket a nőket úgy látod mint önbizalommal telt erős nők?
én másra nem tudok gondolni... szerintem inkább igénytelenségre vall (de ez csak egyéni vélemény)
2/4 anonim válasza:
Annyi a logika, hogy beteg fétised van. De nyugi, van rosszabb is.
3/4 anonim válasza:
Ezt meg hanyszor akarod kiirni??
4/4 A kérdező kommentje:
#1: Nem tudom, tényleg nem tudom mit gondoljak, végül is, a te elgondolásod is logikusan hangzik, magamnak sem tudom megmagyarárni.
#2: Tényleg ennyire rossz, hogy már "beteg" kategória?
#3: Úgy kábé háromszor tervezem még az idén :) (Vagyis magyarul: Összetévesztesz valakivel, már amennyiben nem tréfának szántad.)
2020. szept. 2. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!