Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tudja magyarázni, hogy lehet valakivel ilyen jó a szex?
Figyelt kérdés
Adott egy férfi,november óta találkozgatunk. Már mikor legelőször megpillantottam nagyon vonzónak találtam,aztán az élet később úgy hozta,hogy elkezdtünk ismerkedni.
Amikor megtörtént az első szex, éreztem,hogy ez most valami egész más.
Olyan az egész, mintha valahogy érezném,hogy mi a jó neki és ez fordítva is így van. Már az érintése is felizgat. Az aktusok során teljesen önkívületi állapotba kerülök,elmondása szerint ő is. Szavakkal ezt le se lehet írni.
Soha,senkivel nem éltem még át ilyet,pedig elég sok férfival voltam már.
Mitől érzem ezt most teljesen másnak?
2020. márc. 1. 23:46
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, ilyet még nem éltem át. Nagyon szép, ahogy írsz róla.
3/8 anonim válasza:
Csukd be azt a mese konyvet azt aludj egy jot:)
4/8 anonim válasza:
Nekem csak egy férfivel volt ilyen, akibe szerelmes voltam. 4 férfivel feküdtem le életemben, a 4-ből 3-ba nem voltam szerelmes. És most nem tudom, hogy azért volt ilyen jó, mert szerelmes voltam vagy azért mert méretben is tökéletesen passzoltunk? (Nem neki volt a legnagyobb, de a legvastagabb igen és teljesen egyenes.) De azt gondolom, elsősorban a szerelem miatt volt olyan. Zúgott a fülem, megszűnt a világ amikor együtt voltunk. Eltartott ez olyan 1,5-2 évig. Utána már amikor elcseszte a hülyeségeivel, a fülem többé nem zúgott, de szerelem nélkül is vele volt a legjobb.
5/8 anonim válasza:
nem tudom, ha éppen ilyen, vagy hasonló időszak van az életemben nem a gyakorin vagyok, de mindenki más
6/8 anonim válasza:
Mert már ketyeg az órád. Szerinted? Vonzódtál hozzá és ezért nem olyan mint a többi. Nem is gondolnád, hogy a fejben dől el pedig elég sok férfival voltál már.
7/8 anonim válasza:
Szerintem Te nem is kérdezni, hanem dicsekedni jöttél ide...
8/8 anonim válasza:
Ez most milyen "kérdés"? Azért élvezed különösen a szexet mert bele vagy zúgva a csávóba minden szempontból. legalább leírhattad volna hogy mi a viszonyotok jelenleg. Csak dugtok, vagy össze is jöttetek, vagy az asszonyt csalja veled, vagy fizeti a tarifádat minden dugásnál, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!