Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltam, ő pofon vágott. Van még esélyem nála? Vagy érdemes egyáltalán még próbálkozni?
5 hónapja ismerjük egymást, sok időt töltöttünk együtt. Az apró jelek biztatóak voltak. Most szakított a pasijával és azt hittem szabad a pálya. Egy romantikus pillanatban megcsókoltam, de ő úgy reagált hogy pofon ütött. Azon is gondolkodtamn hogy lehet csak hirtelen jött neki az egész és ha beszélek vele ha lenyugodott helyre lehet hozni a dolgokat. De ő azt mondta nem kereseem többé. Szerintetek van még remény?
24/N, ő 29/N
Mik voltak azok a "jelek",amiből te úgy érezted,hogy kölcsönös a vonzalom?Mert lehet csak hirtelen "megijedt",azért reagált pofonnal.Szerintem még nem 100%-ban felejtős az egész dolog,majd kiderül...
Ha ide nem akarod kiírni,akkor írj privátban.Szintén 24N. (:
Szerintem sokkal gazabb az, ahogy reagált egy 24 éves nő.. nem tudom nekem sok ez a pofanvagos dolog :D
simán lehet h tényleg mutatott viszonzasra utaló jeleket, de csak szórakozásig. Aztán így, hogy beprobalkoztal rámjott, hogy szórakozni nem szép dolog.. :Dd
15:Olvastad mik voltak a "jelek",amiket a kérdező benézett?Alapjában véve igazad van nagyrészt,csak nem a kérdező helyzetében.
Kérdező!Sajnos ezek csak baráti dolgok voltak köztetek,te ezt nagyon benézted. :/ Még,ha adott volna puszit a nyakadra/válladra,rácsapott volna a popsidra vagy megpaskolta volna,netán megsimította volna,akkor még azt mondom "jogos" volt a csókkal közeledésed.Na de így...
Hát ebből szerintem barátság sem lesz már.
És tuti teljesen heteró,ha még pofon is vágott a csók miatt,amikor elvileg barátok voltatok...
11-es voltam
Szerintem inkább hagyd őt. Később esetleg barátkozzatok/ ha ő keres, és ha az neked is oké/; több nem.
33 L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!