Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randi után érdemes megcsókolni a lányt? 16F
Hat probald meg
Ha nem tetszik neki akkor elnezest kersz
Szerintem második vagy harmadik. Túl sokáig se várj,mert nem fogja tudni,hogy most akkor mi van.
Nem kell lerohanni,a pillanat úgyis hozzá magával. :)
Ne nyelvez
Probalj finoman kozeledni
Itt vagyok! 17 evesen volt meg az elso csokom, es tenyleg magatol jon. Ket lannyal csokoloztam eddig, az elsovel nyelves volt. Jo volt az, nagyon jo volt, de a masodik... azt soha nem fogom elfelejteni. Csak szepen, finoman jatszadoztak az ajkaink, a nyelvunk a szankban maradt. Imadtam azokat a csokokat.
Egyebkent meg ne randi vegen csokold meg, inkabb a kozepen. Ha a vegen megy a csok, akkor utana megy a kinos gondolkodas ejjel, hogy akkor most egyutt vagytok-e, vagy nem. Ha viszont a kozepen, akkor a vegere mar egyertelmuen tudni fogod, mi a hezag.
Ennyit segitek most, remelem, jol megy majd a szombatod. Egyebkent ha az elso randin volt mar oleles es puszi, akkor a hetvegen mar mehet a csok is.
17/f
Utolso vagyok. Nem neztem a datumot, kicsit elkestem.
De nem baj, a valaszom sok embernek segithet. Egyebkent hogy ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!