Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki?! Egy kis útmutatás?
Tudom ettől gáznak fogok tűnni, de 24.
Kellene már, hogy legyen annyi élettapasztalatom,hogy tudjam merre induljak, de valahogy akkor is nehéz.
Ha csak tapasztalatot gyűjteni akarsz és megelégszel a nettel akkor lehetnek ezek társkeresős oldalak.
Akár itt is, nem olyan nehéz olyan kérdést felrakni amire akár hasonló érdeklődésű nők írnak válaszokat.
Vagy pl. xhamsteren múltkor egy nő által feltöltött kép alatt láttam egy nőt kommentelni, na pl. neki tuti lehet ilyen témában írni.
Alapból szerintem a hetero nők is sokkal elfogadóbbak ilyen téren, szóval ha mellé lősz se fogják a fejed letépni.
Én 28 éves vagyok,sajnos nővel sem voltam meg,csak volt ez-az az egyik barátnőmmel,de szexnek sem lehetett hívni.
Ilyen is rég volt már,hogy kiszemelt nincs.
Eddig kisbolt,vodafone,gyrosos stb mindig voltak kiszemeltek akikkel próbáltam ismerkedni,de most régóta nincs senki. Nyitott szemmel járok.Akik kiszemeltek voltak kiderült,hogy heterók.
Valamelyik nap kutyaséta közben találkoztam egy 35 körüli nővel. Beszélgettem vele,szimpinek is tűnt,aztán kiderült,hogy gyerekei vannak,meg férj stb.
Na mondom off..
Múltkor is voltam kutyafuttatón hátha...mivel bulizni nem járok. Így igazából az utca,kutyafuttató,boltok ahol emberekkel találkozok :D
De hát sehol senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!