Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valaki?! Egy kis útmutatás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki?! Egy kis útmutatás?

Figyelt kérdés
Amikor valaki ismerkedne közületek, de még nincs sem kiszemelt,sem nagy tapasztalat hogyan kezdtek neki? Csak egyszerü laza beszélgetésre gondolok először is. És nemis feltétlenül személyesen. De hol merre hogyan?! 🥺😅
2020. aug. 26. 19:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem először úgy kezdj el beszélgetni, mintha egy "haverrel" beszélnél, és utána tegyél kisebb utalásokat a beszélgetésbe(n)
2020. aug. 26. 19:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Na igen de ezt hol? Az utcán nem állnék le random emberekkel trécselgetni. 😁
2020. aug. 26. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. aug. 26. 19:45
 4/14 A kérdező kommentje:

Tudom ettől gáznak fogok tűnni, de 24.

Kellene már, hogy legyen annyi élettapasztalatom,hogy tudjam merre induljak, de valahogy akkor is nehéz.

2020. aug. 26. 19:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha csak tapasztalatot gyűjteni akarsz és megelégszel a nettel akkor lehetnek ezek társkeresős oldalak.

Akár itt is, nem olyan nehéz olyan kérdést felrakni amire akár hasonló érdeklődésű nők írnak válaszokat.

Vagy pl. xhamsteren múltkor egy nő által feltöltött kép alatt láttam egy nőt kommentelni, na pl. neki tuti lehet ilyen témában írni.

Alapból szerintem a hetero nők is sokkal elfogadóbbak ilyen téren, szóval ha mellé lősz se fogják a fejed letépni.

2020. aug. 26. 20:03
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó:Kit érdekelnek a heteró nők?!Vagy azok,akik annak hívják magukat,de nem azok?!Le vannak ejtve magasról!!!
2020. aug. 26. 20:06
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
ma 20:06 hol írják az embereken, hogy ők leszbikus/biszexuális nők? Mert ha van ilyen kis címke amin az adott ember szexuális orientációját mutatja akkor megmutathatod nekem is hol keressem, mert sok kellemetlenségtől meg tudna kímélni :)
2020. aug. 26. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Én 28 éves vagyok,sajnos nővel sem voltam meg,csak volt ez-az az egyik barátnőmmel,de szexnek sem lehetett hívni.

Ilyen is rég volt már,hogy kiszemelt nincs.

Eddig kisbolt,vodafone,gyrosos stb mindig voltak kiszemeltek akikkel próbáltam ismerkedni,de most régóta nincs senki. Nyitott szemmel járok.Akik kiszemeltek voltak kiderült,hogy heterók.

Valamelyik nap kutyaséta közben találkoztam egy 35 körüli nővel. Beszélgettem vele,szimpinek is tűnt,aztán kiderült,hogy gyerekei vannak,meg férj stb.

Na mondom off..

Múltkor is voltam kutyafuttatón hátha...mivel bulizni nem járok. Így igazából az utca,kutyafuttató,boltok ahol emberekkel találkozok :D

De hát sehol senki.

2020. aug. 26. 22:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Manapság már senki nem ismeri a chat.hu -t? Lehet, hogy nem tűnt fel, de már itt is elkeztünk mesélni önmagunkról. Rz már jó kezdet. Társkeresők szexpartnerkereső oldalak hada van itt a neten. Mi kell még?
2020. aug. 28. 11:01
 10/14 anonim ***** válasza:
6 -os! Ha benned már nemcsak a pasi gyűlölet, de a nőgyűlölet is megvan! Nagyon magányos lehetsz..
2020. aug. 28. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!