Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb leszbikus lány utálja, ellenséges a férfiakkal?
Egy másik kérdésnél már leírtam, de előfordult, hogy néhány leszbikus teljesen lekezelően állt a páromhoz, pedig akkor találkoztak elsőnek.
Meg facen kétértelmű üziket írtak, hogy miért "gáz" ha biszexként pasim van. Morálisan egy leszbikus is képes lemenni a föld alá.
00:22
Nehogy már még én legyek a rossz emiatt a perverz állat miatt.Hát nyilván nem fogok neki puncsolni,amikor egy hányingerkeltő egyed.Jellemző,hogy a kép megmutatásáról is egyből az jutott eszébe,hogy majd csak úgy "akárkinek" mutogatom a testem.Ja,csak szeretné!😉
11:04
Hát pont,hogy nem a leszbikusokra jellemző ez,hanem néhány heteró ribire,de leginkább a kangörcsös pasikákra,amilyen te vagy!Szeretitek mutogatni az ocsmány hímtagotokat.Pár napja is betalált egy perverz mocskos állat,pedig látta a kérdésmnél,hogy leszbikus vagyok.😒🤢🤮🤮🤮🤮
Ennyit erről lúzerke.
Irónikus, mert én pont egy lezbikától kaptam anélkül hogy kértem volna, nagyon előnytelen fotókat...igen többet. Még meg is invitált ilyen videós chetre, ahol majd ha fizetek nyögi a nevemet.Undorító volt és nem a megjelenésére gondolok.
Lehetne itt példázgatni a végtelenségig mindkét oldalról de végül úgy is nekem lesz igazam, abban a kijelentésben, hogy bárminemű szexualitás reklámozása bűn.
Nem írtam olyat, hogy te vagy a rossz. Egyszerűen csak azt írtam le, amiket tapasztaltam.
Senki nem volt alpári csak a homofóbok. Egyébként nem a leszbikusok vitatkoznak itt veled hevesen,hanem az lgbtq támogatók, akik maguk is heterók de kiállnak a melegek mellett. Én se vagyok leszbikus, ezt a kategórát bárki látogathatja. Mint látod te kivülálló vagy, idegen területre jöttél mérgezni a levegőt. Én meg igenis vitába szállok mert én se akarnám hogy a húgomat holmi homofób boomer mentális betegezné, mikor fogalma sincs a jelenség okáról.
A leszbikusság nem bűn! A biblia meg egy meséskönyv! Na puszi!💋
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!