Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személy szerint melyik jön be jobban.Egy fiúsabb lány vagy egy lányos lány??
Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 23:57
12/21 anonim válasza:
Én a kettő keverkéke vagyok, mikor épp milyen a hangulatom. Amúgy peyig totál csajos csajok jönnek be.
13/21 anonim válasza:
Inkább a kettő között és olyan, aki természetes.
14/21 anonim válasza:
Fiús lányként a lányos lányok jönnek be nagyon de a lazább stílusú csajokat is imádom :)
15/21 anonim válasza:
A külsőre nőies (teltebb alak, nagy mellek, tüsinél hosszabb haj), személyiségre/stílusra pedig inkább férfias (határozott, laza, vagány) nők.
16/21 anonim válasza:
Inkább az átmenetek jönnek be, mind öltözködésben, mind személyiségre.
17/21 anonim válasza:
A fiúsak jönnek be, azt szeretem amikor fiús és olyan lazán elegáns. Én lányos vagyok, de nem magassarkús, hanem inkább visszafogottan :)
18/21 anonim válasza:
A nagyon fiúsak nem jönnek be, viszont az se, ha valaki nagyon a külsőségekre gyúr, smink, műkörmök, festett haj stb. Én csinos vagyok, de inkább természetes. Mindig szoknyában vagyok, de magas sarkúban nem tudok és nem is akarok járni. Mondjuk én csak barátság extrákkal témában utazom, nem komoly párkapcsolatban.
19/21 therealunavailable válasza:
Csak a nőiesek, én is az vagyok
20/21 anonim válasza:
Én fiús vagyok és a nőies lányokat preferálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!