Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rá várni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány, akivel neten beszélünk és alakul köztünk valami. Mondta hogy kicsit tetszem neki, de még várna a dologgal. Megemlítettem neki ma is, mondta, hogy nem szeretne még komolyabb dolgot, mert nem szeretné, hogy bármi is tönkremenne köztünk. De már nem tudok többet várni. Nagyon szeretem. Esetleg mit tehetnék, hogy bevallja magának, hogy mit érez irántam?2020. júl. 27. 18:15
1/2 anonim válasza:
Ne várj rá.
Mindenkinek a saját egyéni fejlődését kell követni, ő talán 2 hét, talán 20 év múlva jut csak el addig hogy kész egy kapcsolatra.
Talán veled sosem.
Ez konyhanyelven nemet jelent, mit szépítsük.
Aki akar valamit, az nem kéri, hogy várj rá. Akivel van esélyed, az mindig keresi a társoságodat, időt kerít rá hogy láthasson, még ha csak titokban is.
Ez amit írsz? Nem lelkes beleegyezés, sőt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de lehet hogy igazatok van.
2. Válaszolónak mondom, hogy neked ehhez semmi közöd sincsen, ki hogyan, mi keresztül szeret bele kibe, valószínűleg nem is tudhatod. Szóval ha a kérdésre válaszolnál és nem okoskodnál nekem, azt megköszönném
2020. júl. 27. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!