Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy tetszett egy lány és inspirált, motivált titeket?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik és tökre motiváló a számomra pl már van neki jogosítványa és én is belekezdtem a jogsiba, mert eddig is szerettem volna plusz neki is meg van illetve egyetemre is jár jelenleg a második diplomáját csinálja és ez is tökre inspirál. Én nem járok egyetemre bár szerettem volna, de végül úgy döntöttem, hogy mégsem megyek most azonban, hogy tudom ez a lány egyetemista nekem is kedvem támadt egyetemre menni és diplomát szerezni. Mindemellett irodában dolgozik egy közeli városban és elgondolkodtam azon, hogy nekem is jó lenne valami hasonló jó munkahely. Úgy érzem, hogy jó hatással van rám ez a lány, mert arra ösztönöz, hogy tanuljak, dolgozzak és legyek önálló, boldoguljak az életben. Veletek történt már hasonló?2020. júl. 14. 16:09
1/10 *Felhasználói név válasza:
Ez nem inkább lemásolás? Inspirálás alatt én mást értek, nem azt hogy "ugyanazoba" a dolgokba kezdek bele mint Ő,hanem a saját gondolataim/vágyaim kapnak energialöketet
2/10 anonim válasza:
Az hogy inspirálnak dolgok és motivál hogy haladj előre az alapvetően jó dolog, de inkább saját céljaid legyenek ne az hogy tükörkép, utánzat legyél.
3/10 anonim válasza:
Az tényleg jó, ha inspirál valaki, de ez tényleg másolás, függés valakitől.
4/10 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem másolja az említett lányt, hiszen leírja, hogy amiket ez a lány megvalósított az a kérdező vágya is volt korábban, csak valamiért nem valósította meg.
Szerintem ez jó dolog, hogy általa ösztönzöd magad. Példaképként tekintesz rá.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, így van ahogy utolsó is írta. Eddig nekem is volt vágyam pl a jogsi, de valamiért nem vágtam bele mikor viszont láttam, hogy neki is megvan, akkor az egy plusz löketet adott. Ha úgy döntenék, hogy megpróbálkozom a diplomával, akkor nem ugyanarra a szakra mennék amelyikre ő hanem olyan szakra, amelyik úgy érzem passzolna hozzám, kedvem lenne tanulni azon a szakon.
2020. júl. 14. 18:12
6/10 anonim válasza:
És ha ő befejezné az egyetemet akkor te nem is kezdenél bele?Vagy ha már te is egyetemre járnál,akkor te is befejeznéd?Jogsival meg ilyenekkel ugyanez?
7/10 anonim válasza:
Velem most történik hasonló. Bár engem olyan szinten motivál csak, hogy "jobbnak kell lennem". Szóval motivál arra, hogy egyes céljaimba komolyabb energiát fektessek. A céljaink több ponton is egyeznek, így azon a téren még nagyobb löketet ad, mert ő valamivel közelebb áll hozzá. Ennek ellenére többségben nem arra motivál, amit tesz, hanem szimplán az életre és a céljaim megvalósítására.
8/10 A kérdező kommentje:
#6 Ezek nem állnak fent, mert a jogsija is meg van már és diplomája is.
2020. júl. 14. 18:53
10/10 anonim válasza:
szerintem tényleg nem másolás hanem inspirál a csaj és ez jó :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!