Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok!Hány évesen nyaltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Hány évesen nyaltatok először csajt ki?Hogy adódott a helyzet?Milyen volt?

Figyelt kérdés
Fiatalabb vagyok még,és kíváncsi.(És még nem alakult ki teljesen szóval vagy biszex vagy leszbi vagyok)🙄még nem tudom..

2020. aug. 3. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen. Tinderen ismerkedtünk meg, egyéjszakás volt. Onnantól tudom, hogy bi vagyok és eszerint akarok élni. :)
2020. aug. 3. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

17 évesn egy barátnőmel, nagyon kiváncsiak voltunk milyen, és jóvolt,

Nem vagyok lezbi, bocsi hogy igy válaszolok:D, 20/l

2020. aug. 3. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
2-es!Pedig lehet nem vagy "lezbi",de biszex minimum,ha eljutsz odáig,hogy kinyalj egy csajt,és még élvezted is.LOL
2020. aug. 3. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as, nem egyértelmű ez. Régen én sem értettem, mi ez a "nem vagyok biszex, csak kíváncsi" duma, de azóta látom a különbséget aközött, hogy egy nő szexuálisan vonzódik más nőkhöz, vagy egyszerűen csak játékból kipróbálja egy barátnőjével.
2020. aug. 4. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

Aki valóban heteró,annak nincs igénye a "játekból kipróbálásra" sem.Sőt,még undorodik is tőle,nem,hogy ÉLVEZZE.🙄🙄🙄😒

Én sosem akarok fa...-t szopni,mert fúj,sosem próbálnám ki "játékból".😑

2020. aug. 4. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:

bocs, hogy közbeszólók, de mi a baj a #2-es válaszával?

leírta, hogy mikor kivel próbálta ki, és milyen volt. aztán odaírta, hogy ennek ellenére ő nem leszbikus. gondolom azért írta oda, mert ez a Leszbikus kategóriában van, nem a Biszexuálitás kat.-ban. nem azt irta, hogy nem biszex, hanem, hogy nem leszbi... szóval mi a problem?

2020. aug. 4. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Pontosan, de ez egy különbség a nők és a férfiak viszonyában.

A feleségemnek simán belefér, hogy megmasszírozza a barátnője mellét, hogy segítsen a szoptatásban. Vagy éppen intim helyen nézték át egymást túra végén, hogy szereztek e kullancsot. Egy csaj haverom simán együtt zuhanyzott a koleszos szobatársával, mert csak egy tusoló volt és siettek.

Mindkettejük határozottan állítja, hogy nincs az az isten, hogy nővel feküdjenek le. Egyszer megkérdeztem az asszonyt, hogy ha mondjuk a barátnőd megkérdezné, hogy megujjaznád e, csak mert ő kíváncsi, hogy milyen. Elgondolkodott, és azt mondta, hogy végső soron, ha neki ez örömet okoz, lehet, hogy szívességből megtenné de őt ez nem izgatja.

A csajok simán nyúlnak egymáshoz "funkcionális" alapon, ez nekik nem gond, nincs szükségük ehhez szexuális vonzalomra egymás felé. Hetero pasiként ez részemről kizárt.

2020. aug. 4. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!