Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szeretnél magad is olyanná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnél magad is olyanná válni, mint amilyen az ideálod, vagy külön ideálod van a saját kinézeted és a párod külseje tekintetében?

Figyelt kérdés
A kérdés elsősorban leszbikus/biszex nőkhöz szól, de ha erre téved homoszexuális/biszex pasi, ők is válaszolhatnak.

2020. júl. 26. 15:52
A kérdező szavazást indított:
Olyan ideálom van, amihez magam is szeretnék hasonlítani
Más külső tetszik magamon és más a páromon
32 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A szöges ellentétem vonz belsőleg

Külsőleg a hozzám hasonló telt-karcsú alak ami tetszik,vagy a mèg husisabbak

2020. júl. 26. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Én szeretnék olyan lenni mint az ideálom

22/F pánszexuális

2020. júl. 26. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem külsőleg más típus az esetem, mint ami lenni szeretnék, viszont belsőre olyat keresek, amilyen én is lenni igyekszek.
2020. júl. 26. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Az ideálom körte alkat, vörös haj, vagy sötét haj és világos szem.

Én nem bánnám ha így néznék ki. Persze nem leszek ilyen külsőre de mindegy.

2020. júl. 26. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem csak magammal kapcsolatban van egy ideálom, amilyen lenni szeretnék. Külsőleg és belsőleg.

A leendő páromtól nincsenek ilyen elvárásaim.

2020. júl. 26. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Kapcsolat szempontjából van ideálom külsőre, de ez inkább csak irányadó, úgyis az lesz a lényeg, hogy a külső harmonizál e a belsővel és hogy megvan e közöttünk az a bizonyos vibrálás.

Saját magammal pedig úgy vagyok, hogy nagyon sokáig szerettem volna másmilyen lenni, alkatban, testfelépítésben, de mára már sikerült elfogadnom az alap adottságaimat, és ezekből szeretném kihozni mindig a maximumot. Tehát a magam bőrében szeretnék ideális lenni, nem szeretnék olyanná válni, mint bárki más.

Párjaim eddig mindig nagyon másak voltak mint én. Lehet, hogy ez véletlen, de valószínű, hogy nem nagyon működne olyannal, aki nagyon hasonlít rám külsőleg vagy belsőleg.

(21)

2020. júl. 26. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ideálom amit le tudnék írni. Akit vonzónak találok azok általában valamilyen formában különlegesek. Pl tetszenek a fiúsabb nők is akikben van valami különleges számomra de a nőiesebb nőkből is van aki tetszik. Én magam nőies vagyok, szerintem nincs összefüggés aközött hogy mire vágyom és hogy hogy szeretnék kinézni. Főleg, hogy abból gazdálkodom ami adatott. Ami viszont vicces, hogy ennek ellenére az aktuális párommal mindig tesóknak néznek minket ^^"
2020. júl. 27. 09:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az "ideálom" nem hiszem, hogy reális elvárás sem magammal sem a párommal szemben.

Ne érts félre, ő gyönyörű nekem, és azért szeretem aki.

Az "ideál" meg egy 30-40 nőből összeollózott kép, egy-egy dolog sokakban megfog.

Tehát pl tetszik Réka gyönyörű selymes haja, Ági elegáns hosszú ujjai, Nóri kerek feneke, Bogi intellektusa, Eszter hosszú szempillái, Vica nevetése, Kriszti formás hosszú lába, Kata mellei, Laura szófordulatai.

Na de legyünk őszinték magunkkal, ilyen nő a világon nincs, Frankenstein menyasszonyát ne akarjuk már összerakni.

Sokszor ezek egyszerre összeférhetetlenek is, mert az egyik lányon a napbarnította barna bőr fog meg, a másikon a tejfehér, az egyikük a komolyságával, a másik meg a humorával varázsol el.

Irígykedni, álmodozni meg áhítozni lehet, de azért maradjunk a valóság talaján.

Sem magamat, sem a páromat nem állítom ilyen elvárások elé.

Lehet, hogy például XY keze szebb, de összességében nekem ettől még a barátnőm az álmaim nője. Nem ilyesmiken alapszik egy jó kapcsolat, ha meghízik vagy úgy dönt levágatja a haját az sem a világ vége.

2020. júl. 27. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Férfiaknál igen. Magamra vonatkoztatva nem is tekinteném hitelesnek, hogy elvárjak egy korombeli, vékony, 173 centi magas, széparcú, szőke, elegáns fiút, ha én magam nem tudnám ugyanezeket produkálni nőként. (Oké, festett szőke és kicsivel alacsonyabb, mint 173 centi. :P)

Lányoknál a maszkulin stílusúakat szeretem inkább.

2022. jan. 11. 11:57
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 leszbikus kategóriában van a kérdés
2022. jan. 11. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!