Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, ti miket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, ti miket figyeltek meg egy idegen nőn, hogy kiderítsétek talán a nőkhöz vonzódik?

Figyelt kérdés

2020. júl. 8. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A szemeit és a tekintetét, mimikáját - ennél több jel nincs és ez a legbiztosabb pont.
2020. júl. 8. 21:35
 2/12 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
A mozdulatait és a nézését, eléggé árulkodó szokott lenni
2020. júl. 8. 21:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Én kicsit tartok attól, hogy rajtam nem látszik.. Mi van ha a tekintetem, mimikám, mozdulataim nem árulnak el? El tudjátok magyarázni, hogy mik ezek a mozdulatok, mimikák? Körül lehet ezt írni?
2020. júl. 8. 21:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A nézését,meg a...

Najó.:D

Szóval tényleg a nézését,a viselkedését,illetve a másik emberhez való hozzáállását.

Észre lehet venni,hogy egy lányhoz/nőhöz teljesen másképp viszonyul,mint pl egy pasihoz.

2020. júl. 8. 22:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Kérem valaki fejtse ki ezt részletesebben. Értem, hogy nézés és egyebek, de milyen ez a nézés? Milyenek egy leszbikus nő mozdulatai, amik fixen elárulják? Mi van ha nem minden leszbikus mozog és néz úgy?

Az én tekintetem például eléggé "jámbor", olyan kedves szemem van. Nem ilyen "bugyira vetkőztetős" vadász szem, ha esetleg erre gondoltok a tekintet kapcsán.

2020. júl. 8. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a nézés nem a "bugyira vetkőztetős" nézés.

Ezzel a válasszal nem tudok segíteni, de gondoltam leírom:

Én nem öltözök se fiúsan, se lányosan, de a barátaim közül párat kérdeztem, hogy sejtették e rólam, hogy a lányokhoz is vonzódom és mondták, hogy igen. Bár össze kötve hordom a hajam mindig, mert így szoktam meg, de váltanom kéne és szeretnék is.

Szóval ők észre tudták venni rajtam, sejtették (heterók amúgy), csak nem kérdeztek rá. Ketten azt mondták, hogy úgy voltak vele, hogy majd elmondom nekik, ha úgy van. Ja meg amúgy sosem beszéltem úgy pasikról (de lányokról sem) nekik.

De amúgy szerintem is a nézése, a viselkedése és a mozdulatai árulkodóak valakinél. Ezt nem tudom megmondani, hogy milyen, mert én nekem ez a termesztés ahogy én viselkedek, mozgok, nézek. Nekem ez alap :D.

2020. júl. 9. 07:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Lehet akkor nálam is az van, hogy nem veszem észre magamon, mert természetes lenne számomra?

Furcsa, hogy senki nem tudja ezt körül írni. De a tippem az lenne, hogy ha egy lány mondjuk "fiús jeleket" visel magán, arra értjük azt hogxly olyan leszbis. Nem a stílusról beszélek, hanem minden másról. A mozdulat alatt laza, fiús mozgást kell gondolom érteni. A tekintet alatt pedig... Na erre még nem jöttem rá.

2020. júl. 9. 08:21
 8/12 anonim ***** válasza:
98%

A tekintet igazából kontextus függő.

A "de szép vagy" meg a "gyere a hálószobába, mostazonnal" tekintet mindkettő létezik, aki ezt tagadja, annak nem volt még igazán kapcsolata.

A nők máshogy flörtölnek mint a férfiak, egy pasi általában rádmered, egy nő inkább oda-oda néz.

2020. júl. 9. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

1. Nem minden helyzet ugyanolyan, nem lehet 100%-osan leírni egy útmutatót, hogy mire kell figyelni.

2. Akinek eleve ennyit kell magyarázni, az az útmutatóval is kitörölhetné a s*ggét, mert képtelen lenne használni.

Emberismeret. Javaslom mindenkinek. Figyelni a helyzeteket, gesztusokat, tapasztalatot szerezni. Ha valaki erre nem képes, az sajnálatos, de nem az a hülye, aki nem tudja körbeírni a jeleket.

2020. júl. 9. 11:45
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

Azt tudom tanácsolni, hogy youtubeon nézz leszbikus youtubereket, hogy ők milyenek. Hátha ez segít.

Pl Rose and Rosie

2020. júl. 9. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!