Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy idegen nő fenekére...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy idegen nő fenekére csapok, az buncselekmény, vagy csak szabálysértés?

Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 15:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem bűncselekmény, csak simán bunkóság

De zaklatásért felelősségre vonhatnak

2020. febr. 23. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
7%
Sokszor megtörténhetett volna velem, épp hogy csak visszafogtam magam. Viszont a fenék markolás jobban vonz, mint a paskolás. 24F
2020. febr. 23. 16:03
 3/14 anonim ***** válasza:
7%

A körülményektől és az illető felfogásától függ. Ha az illető dicséretnek veszi, akkor csak mosolyog egyet. De a csapás erejétől is függ, és a viselkedésedtől. Főként viszont tényleg a céleszemélytől függ. Ha te is lány vagy akkor talán elnézhetőbb a dolog (bár nem értem miért van kivételezés).

Nem igazán éri meg egy ilyen miatt a hosszadalmas hónapokig tartó jogi hercehurca, mert komoly eredménye úgysem lenne. Véleményem szerint ezt inkább dicséretként lehetne felfogni az adott személynek :)

2020. febr. 23. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez eszméletlen nagy parasztság. Nulla érzelmi intelligenciát feltételez.
2020. febr. 23. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
4-es én ezzel vitatkoznék. Adott helyzetben még jól is elsülhet egy ilyen. Körülményektől függően.
2020. febr. 23. 16:14
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Szexuális erőszak. Feljelentenek és majd a bíróság eldönti.
2020. febr. 23. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

2# Ki a rákot érdekel? LESZBIKUS kategória... Nagyon idegesitő már, hogy ide jöttök verni kommentelés közben (heteroszexuális) férfi létetekre.

A kérdésre válaszolva. Attól függ, mennyire idegen az a nő. Ha tényleg egyáltalán nem ismered, például az utcán mész el mellette, és úgy történik ez, akkor bizony ez szexuális zaklatásnak minősül. Nekem ha egy jó nő ütne a fenekemre, de úgy, hogy fogalmam sincs ki az, kicsit kiakadnék, hogy mit képzel magáról, hogy lehet ekkora bunkó, de nyilván nem csinálnék belőle nagyobb ügyet.

2020. febr. 23. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mintha odamennék és arcon köpnélek.
2020. febr. 23. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer fogta meg idegen a fenekem, igaz pasi volt.

Egy indomagyar a haverjaival.

Én nagyon gyengének és tehetetlennek éreztem magam, dühös voltam, de nem mertem semmit se tenni.

Borzasztó volt.

Ennyit a nagy dicséretetekről, srácok.

Képzeljétek el, hogy egy nálatok nagyobb és erősebb meleg csávó fogja meg a feneketeket. Mindjárt nem nagy dicséret, mi?

(Amúgy mit kerestek a leszbi kategóriában?)

Csaj még nem fogta meg, de az sem tetszene.

2020. febr. 23. 22:10
 10/14 A kérdező kommentje:
mi van, ha hatalmasat csapok rá, akkorát, amekkorát csak birok
2020. febr. 23. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!