Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy idegen nő fenekére csapok, az buncselekmény, vagy csak szabálysértés?
Nem bűncselekmény, csak simán bunkóság
De zaklatásért felelősségre vonhatnak
A körülményektől és az illető felfogásától függ. Ha az illető dicséretnek veszi, akkor csak mosolyog egyet. De a csapás erejétől is függ, és a viselkedésedtől. Főként viszont tényleg a céleszemélytől függ. Ha te is lány vagy akkor talán elnézhetőbb a dolog (bár nem értem miért van kivételezés).
Nem igazán éri meg egy ilyen miatt a hosszadalmas hónapokig tartó jogi hercehurca, mert komoly eredménye úgysem lenne. Véleményem szerint ezt inkább dicséretként lehetne felfogni az adott személynek :)
2# Ki a rákot érdekel? LESZBIKUS kategória... Nagyon idegesitő már, hogy ide jöttök verni kommentelés közben (heteroszexuális) férfi létetekre.
A kérdésre válaszolva. Attól függ, mennyire idegen az a nő. Ha tényleg egyáltalán nem ismered, például az utcán mész el mellette, és úgy történik ez, akkor bizony ez szexuális zaklatásnak minősül. Nekem ha egy jó nő ütne a fenekemre, de úgy, hogy fogalmam sincs ki az, kicsit kiakadnék, hogy mit képzel magáról, hogy lehet ekkora bunkó, de nyilván nem csinálnék belőle nagyobb ügyet.
Egyszer fogta meg idegen a fenekem, igaz pasi volt.
Egy indomagyar a haverjaival.
Én nagyon gyengének és tehetetlennek éreztem magam, dühös voltam, de nem mertem semmit se tenni.
Borzasztó volt.
Ennyit a nagy dicséretetekről, srácok.
Képzeljétek el, hogy egy nálatok nagyobb és erősebb meleg csávó fogja meg a feneketeket. Mindjárt nem nagy dicséret, mi?
(Amúgy mit kerestek a leszbi kategóriában?)
Csaj még nem fogta meg, de az sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!