Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két huszonéves lány kézenfogva sétál az utcán, azok leszbikusok?
10-es nagyon jól mondja!
Ha egy pár a két nő,akkor természetesen nyugodtan fogják egymást kezét az utcán is,de haveroknál...fura is meg gáz is és nem is szokványos...nem véletlen.😀😀
Szerintem szorosabb barátságoknál simán belefér, néha megfogom legjobb barátnőm kezét.
De a páromét is természetesen.
Szóval nem biztos hogy egy párt alkot a két lány( ez a leszbikusok kijelentés ilyen kontextusban nem helyes, ha az utcán látsz egy lány×lány párt, nagy az esélyed hogy nem leszbikusok hanem más a szexualitásuk)
19/L
A kérdés meg két huszonéves lányról szól.
Az lehet 21 is, vagy 29 is.
Nyilván nem mindegy. De szerintem rohadtul ne más mondja meg, hogy az a két személy miért fogja egymás kezét. Találgatni lehet, de itt akkor lesz pro és kontra, meggyőző érveket meg látatlanban nem lehet mondani az illetőkről.
(Nem a 19 éves lány vagyok.)
Az a pár év mégis hol számít ebben a kérdésben?
Persze hogy sokat számít, de szexualitás kérdésben édesmindegy hogy valaki 19 vagy 21 vagy 26 pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!