Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két huszonéves lány kézenfogva sétál az utcán, azok leszbikusok?
Na azért ennyire ne barátkozzunk már, hogy már egymást is taperoljuk nyilvánosan
Persze, hogy leszbikusok, külföldön a férfi homoszexuálisokat is látni az utcán kézenfogva sétálni
Benne van a pakliban, hogy nem teljesen heterók. Ettől még teljesen igaz amit a #4-es ír, vagy csak "barinők" és egymásba karolva sétálnak, vagy csak "divatbik" és polgárpukkasztásként (feltűnési viszketegségből) csinálják.
Amúgy meg nem mindegy? :) Ha nő vagy akkor látod rajtuk, ha meg pasi vagy akkor meg úgysem valószínű kezdeni akarnak veled ha leszbikusok.
Amiért a heterok is megtehetik. Összetartozás érzése, nehéz helyzetekben biztonságérzést ad, ha a szerelmed fogja a kezed és támogat. Ez igenis kijár mindenkinek és kapja be, akinek ez szúrja a szemét és ettől fog szarul aludni.
A kérdésre válaszolva viszont szerintem se feltétlen jelent leszbikusságot. Barátok is támogathatják egymást ezzel... nem értem miért reagálják ezt mindig túl mások...
Hmm, két lányos pár esetén oké, havercsajjal szvsz fura.
Utoljára 7 évesen az osztálykiránduláson fogtam lánybarát kezét, akkor is kényszerből. 😂
Ja meg ha valaki kiütötte magát péntek este.
A párom kezét természetesen megfogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!