Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a hatására lesz valaki leszbikus?
igen, de tulajdonképpen ott van a filmbéli Emanuelle esete: ő a film elején még nem leszbikus, hanem hetereoszexuális kapcsolatokat létesít, pl a repülégép mosdójában. a film vége felé azonban már leszbikus aktusok közben is láthatjuk. most akkor hogy is van ez?
nyilván nem a születésétől lett leszbikus, hanem valaminek a hatására, bár az lehet hogy a hajlam megvolt benne.
A filmet nem ismerem, de hülyeség egy filmből kiindulni amúgy.
De van olyan, hogy egy ember később jön rá, hogy homoszexuális. Valaki már ovis korában érzi, valaki pedig tizen-huszon-harminc évesen, valaki házasként jön rá. Ez mindig is benne volt abban, aki homoszexuális, csak később jött rá.
Sőt olyan is van, aki tudja magáról, hogy leszbikus/meleg, de fél előbújni, ezért heteró kapcsolatban él.
Te most komolyan valami random filmet veszel alapnak?:D
Olyan (magyar) film is van, hogy a meleg rádiós műsorvezetőt elüti egy nő kocsival, és beheterosodik, beleszeret a nőbe, poblémázik a pasijával, aztán megint elütik és visszabuzul. Szólok: semmi valóságalapja nincs:D
Valószínűleg genetika,de még senki nem talált rá bizonyítékot. De ez az elfogadott álláspont.
Illetve sok ember csak később jön rá. Ha valaki pl biszexuális nőként és jobban vonzzák a nők(itt most magamról beszélek), valószínűleg 12 éves kora fele(pubertás) már rá fog jönni hogy itt valami van.
De viszont aki inkább a saját neme felé húz az lehet csak 16-20 évesen jön rá.
Ennyi az egész
Te mitől vagy heteró? Könyvektől vagy filmektől?
Ne butáskodjunk már.
Az ember sokkal több heteró romantikát lát mint meleg tartalmat, szóval ez alapján elvileg mindenki heteró lenne.
Az önelfogadásban segít, ha az ember lát pozitív példákat, valakit akire felnézhet, valakit akiben önmagadat látod boldgnak látni, ilyesmik.
Ez nekem mondjuk rohadtul nem volt meg, a 2000res években a filmekben minden leszbikus öngyilkos lett, elmebeteg volt, a végén szétmentek a barátnőjével, kiderült hgy ja mégis heteró volt, stb. Könyvekből is dőlt a szenvedés, küzdelem az élet, mindenki homofób, ha nem az aids visz el, akkor az, hogy összevernek.
Ez szerintem senkinek nem csinál kedvet semmihez. 🙄
Asszem talán 24-25? éves lehettem amikor az első olyan leszbikus témájú filmet láttam ami nem tragikusan zárult és jó érzést hagyott bennem. Sense8 volt vagy a SanJunipero már nem is tudom (de ezekben is volt gyűlölködés, csak a vége nem full depi). Mindegy.
Addigra már jócskán túl voltam az első párkapcsolatomon, szóval tuti nem ettől lettem leszbikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!