Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minek a hatására lesz valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a hatására lesz valaki leszbikus?

Figyelt kérdés
Pl könyv, vagy egyéb olvasmányélmény, esetleg valamilyen film, netán szexfilm(?), nem igazán tudom ezt elképzelni. Csalódás a férfinemben (ezt mondjuk meg tudom érteni...) ? Vagy pl más személy csábítása, aki ugye maga már leszbikus lett valami miatt, ezt tartom még elképzelhetőnek

2020. jún. 28. 14:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Így születik
2020. jún. 28. 14:53
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
Kiskori trauma férfivel, pl. az apjával kapcsolatban, vagy neveltetés miatt.
2020. jún. 28. 14:55
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Én az ilyen kérdések miatt vagyok egyre stabilabb leszbikus.
2020. jún. 28. 15:00
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Te mi miatt lettél hetero? Naugye.
2020. jún. 28. 15:05
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Mert így születik valaki.

Ez nem választás kérdése és egyéb.

2020. jún. 28. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
A szerelem nem választás kérdése
2020. jún. 28. 15:10
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Pfff gyökér XD

#4es jól leírta, többet nem is kell magyarázni.

2020. jún. 28. 15:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Így születnek.

Például én már ovis koromban is lánnyal akartam összeházasodni, pedig olyan kicsiként még nem is tudtam, hogy léteznek leszbikusok. XD

2020. jún. 28. 16:55
 9/18 A kérdező kommentje:
ó, így már értem. akkor már tulajdonképpen az anyaméhben eldől. nem lehet, hogy az anyuka táplálkozásával függ össze? vagy esetleg valamilyen szexualitásbéli gyakorlattal, amit a párjukkal űznek az anyukák?
2020. jún. 28. 19:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne légy már hülye.

Homoszexualitás volt van és lesz. Létezik állatoknál és embereknél egyaránt.

A genetika, így az egyén le3gfőbb jellemzői, pedig eldől a fogantatás pillanatában.

És homoszexualitásról beszéltünk, nem leszbikusokról vagy melegekről. Ebből a szempontból az egyén neme nem lényeges.

Ha érdekel mitől homoszexuális valaki, javaslom csapj fel tudósnak, mert a mai napig nem létezik rá egyértelmű válasz. Mindenesetre BIZTOS hogy nem a gyakorikerdesek.hu nevű PhD-s genetikusoknak fenntartott oldalon fogod megtudni a választ.

2020. jún. 28. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!