Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek létezik barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik barátság két lány között úgy hogy minimum az egyik a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

A legjobb gyerekkori barátnőm biszexuális (lehetne pán is), én leszbikus vagyok. 14-15 éves korunkban ezt már tudtuk, meg is vitattuk egymással. Emellett sokat beszélgettünk arról, hogy mi miért nem próbáltuk ki soha, mi lehetne köztünk. Egyszerű. Mert nem vonzódunk egymáshoz szexuálisan. Nagyon szeretjük egymást, a mai napig van, hogy 20 évesen együtt alszunk vagy akár fürdünk, mondhatni testvérként tekintünk egymásra. Szóval többet ért ez, és a barátságunk, minthogy kíváncsiságból kipróbáljuk milyen egymással az ágyban, aztán megszakadjon a viszony...

Mert igen, volt barátnőm, aki mellettem és a barátságunk alatt jött rá, hogy biszex. Egy csodálatos barátságból lett majdnem egy év párkapcsolat, de szakítás után semmi sem maradt belőle, mert így alakult. És mindketten tudjuk, hogy azt az egy év boldogságot sem érte meg...

2020. jún. 23. 11:58
 12/16 A kérdező kommentje:

Nálam mindig szerelem lett a vége

Én egyszer szerettem bele a legjobb barátnőmbe,azóta is vonzódok hozzá szexuálisan.. És ő ezt tudja nagyon jól

A többi barátságban mindig ők szerettek belém. Mindig én voltam az az ember a barátságukban akik rádöbbentették őket hogy "ohh én nem is vagyok hetero"

Mostmár szinte csak fiú barátaim vannak. Nagyon félek hogy megbántok még valakit, vagy ők engem..

2020. jún. 23. 13:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Aki rádöbbentette őket**
2020. jún. 23. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2020. jún. 24. 01:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Háát...nálunk van ilyen, ő pán, én leszbikus, először nem voltunk egymás esetei de aztán alakult. Főleg nálam, én beleszerettem. Ő mást szeret, de az viszonzatlan, velem meg pár havonta összejár "beszélgetni" aminek tudjuk mi a vége...
2020. jún. 27. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőm biszex, én is.

Soha nem fordult meg egyikünk agyában sem a másik ilyen téren.

Egyszerűen nem vonzódunk egymáshoz

19/l

2020. jún. 29. 01:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!