Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az egyik lány barátnőmbe de ő hetero2020. jún. 10. 18:32
2/8 A kérdező kommentje:
:(
2020. jún. 10. 18:37
3/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat akarok
2020. jún. 10. 18:37
4/8 anonim válasza:
Ahhoz ertelmes kerdest kene kiirnod. Ha hetero megis mit tehetnel? Elkell fogadnod, h ez most nem fog osszejonni.
5/8 anonim válasza:
Értelmes válaszokat kaptál. Ha egyszer valaki nem kíván - esetedben mert hetero - akkor fejen is állhatsz attól még nem fog kívánni, csak neked lesz rosszabb ha gyötröd magad. Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel, tegyél le róla és inkább abba az irányba fordulj ahol kölcsönös lehet a vonzalom.
6/8 anonim válasza:
Próbáld meg elfelejteni, de tényleg. Ha töprengsz rajta akkor csak rosszabb lesz!
7/8 anonim válasza:
Tényleg nem tudsz semmit se tenni, tudom ez nehéz, de muszáj lesz elfelejtened. Így még nehezebb, hogy a barátnőd és látod őt, beszélsz vele, de valahogy túl kell sajna tenni magad rajta, mert így csak magad kínzod.
Szerintem próbálj meg más lányokkal ismerkedni vagy csak beszélgetni, barátkozni, hogy ne rá fókuszálj, hanem az új emberekre és hátha valamelyikükkel talán össze fogsz jönni a jövőben.
8/8 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy 100%-ig heteró?!Hívd el magadhoz ottalvásra,filmezzetek,iszogassatok,beszélgessetek,aztán hajolj közel hozzá és csókold meg finoman.
Hány évesek vagytok és mióta vagytok barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!