Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Sajnos nem tudok szavazni, kellett volna egy olyan gomb, hogy "a felsoroltak közül mindegyik"
12/16 anonim válasza:
Nem futok el, ha meglátom, de nem szeretem a bozontosan szőröset. Teljesen borotvált, vagy egészen rövidre vágott legyen.
A fazonos sem jön be, nekem az túl piperkőc.
25N
13/16 anonim válasza:
alapvetően a nyiratlan, de ha lenne barátnőm nem várnám el h lenyirja, mert nagyon egészségtelen. Én mikor rendesen borotváltam mindenhol akkor nagyon sűrűn jött valami fertőzés
14/16 anonim válasza:
Hallatlanul egészségtelen... ha ez igaz lenne, tömve lenne gyerekekkel a nőgyógyászat. Vagy körülöttük valami láthatatlan védőpajzs van?
Ne terjessz ilyen butaságokat.
15/16 anonim válasza:
*Mindegyik* :)
A lényeg a vonzalom, és az ápoltság :)
16/16 anonim válasza:
Simára borotvált.A párom szerint így mindent jobban lehet látni a puncimból.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!