Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy ilyen punci látványa milyen lenne?
Meleg lányok! Megismertek egy szimpi lányt, vagy egy buliban összegabalyodtok valakivel és belecsaptok egy egyéjszakásba.
Egy ilyen jellegű puncit szépnek tartotok/ ehhez is lelkesen állnátok hozzá, vagy taszítónak találnátok?:
Aminek baromi nagyok a kisajkai, túl nagyok,(olyan amit már inkább plasztikai sebészeten le szoktak kapni), és emellett ráncos, sötétbarna, stb.
Van olyan punci, amire mégha magatokban is, de azt gondoljátok, hogy "jaj".
(csak azért kérdezem, mert pl a heteró srácoknál hallottam már ilyenről)
Hülyeség ez a kérdés!
Ha elmegyek veled pl egyéjszakázni, az azért van, mert tetszel. Te tetszel! Valami vonz benned és húz hozzád! Ha bejön az, amilyen voltál este, vagy az elmúlt napokban, téged kívánlak a személyed, személyiséged miatt! Akkor már nincs testrészed ami ne tetszene
Jól látod kérdező vannak akiket zavar vagy ha magamról beszélek taszít a saláta vagy fodros nuni.
Számomra a babanuni a nyerő, annál szebb látvány nincs is mikor a bársonyos combok között egy csík van.
Nekem össze fut a nyál a számban ilyenkor...
De biztos vannak akiknek az tetszik ami neked van.
F/42
#6 Lányokat kérdezett, de ok.
Szerintem nincs olyan. Max ha látszik rajta, hogy ápolatlan. Aki meg nem fogadja el hogy hogy néz ki, az meg nem érdemel meg. :)
Utolso. :D Csajozas csak akkor megy, ha elotte rombolod az egojukat, igaz? :D Neked meg gondolom semmi onbizalmad. :D Gyoker.
Kerdezo, ez minket nem erdekel es amugy az epelmeju ferfiakat sem, persze ez nem mintha szamitana. :)
Es ez az egesz amugy a ferfi nem kiszolgalasara megy, hogy meg egy dolog, amitol a nok kevesebbnek erezhetik magukat, aztan konnyebb predak. Undorito dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!