Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, nektek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek egy ilyen punci látványa milyen lenne?

Figyelt kérdés

Meleg lányok! Megismertek egy szimpi lányt, vagy egy buliban összegabalyodtok valakivel és belecsaptok egy egyéjszakásba.

Egy ilyen jellegű puncit szépnek tartotok/ ehhez is lelkesen állnátok hozzá, vagy taszítónak találnátok?:

Aminek baromi nagyok a kisajkai, túl nagyok,(olyan amit már inkább plasztikai sebészeten le szoktak kapni), és emellett ráncos, sötétbarna, stb.

Van olyan punci, amire mégha magatokban is, de azt gondoljátok, hogy "jaj".

(csak azért kérdezem, mert pl a heteró srácoknál hallottam már ilyenről)

2019. márc. 25. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A "nem olvastam egy kommentet se" melyik részét nem értetted?
2019. márc. 29. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Ki lettek törölve a kommentjeid. De leállhatnál végre.
2019. márc. 30. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Csak így kissé nevetségesen néz ki az oldal, de a homárkák védelméért mindent el kell követni...
2019. ápr. 1. 08:09
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

"A heteró srácok, akik azt írják-mondják, hogy nem tetszik nekik a salátás punci, azok még szüzek, kisfiúk. Képen, filmen látták, és egymás között beszélték meg, hogy csak a babapunci a szép."

-----------------------

Olyan jó hogy te leszbikus nőként TUDOD hogy a heteró pasik milyen puncit szeretnek. Hiszen leszbikus nőként olyan jól ismered a pasik gondolkodását.

Szóval hetero pasi vagyok, 50+ nőt dugtam már meg, és a nekem salátás punci total turn-off. Igen, nekem csak a babpunci a szép, illetve minimálisan látható csikló. Hihetetlen ugye?

2019. jún. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!