Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Nektek bejön a saláta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön a saláta punci?

Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nekem mindegyik bejön csak legyen ápolt.
2017. jún. 26. 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy vagyok vele, ahogy az első. Bármelyik bejön, csak a gazdája legyen kedves és kívánatos a számomra.
2017. jún. 26. 14:14
 3/9 anonim válasza:
100%
Így van :) a lényeg hogy ápolt legyen
2017. jún. 26. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nőkkel ismerkedek, nem puncikkal.
2017. jún. 26. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze ,ha olyan a lány
2017. jún. 26. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a puncijába szeretek bele, hanem a nőbe. Ezek számomra buta kérdések... milyen ami a lába közt van, milyen formájú a melle, stb. A személyt szereted, meg ami a mellkasában dobog és ami odafent van neki.
2017. jún. 27. 12:37
 7/9 apababa ***** válasza:
Hát nagy szavak és el tudom képzelni hogy szerelmes lehet idővel az ember , de amikor elindulsz nem a szerelem lehetősége hajt . A fajfentartási ösztön hajt és ez jó is van így. A punci kinézete valóban másodlagos csak azt nem értem a kérdező miért a lányoktól kérdezi. Ha saláta ha lapozó file mit tudna ellene tenni?
2017. jún. 30. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Leszek kivétel. Én már volt, hogy csak amiatt nem csináltam valakivel, mert olyanja volt... lehet bunkó dolog, de nekem ez az ultimate nope. Kicsit elsírta magát amikor ott megláttam és megmondtam neki, hogy nekem ez nem fog menni.. de eljöttem, mert engem egyszerűen taszít. Mindenki más.
2017. júl. 3. 07:48
 9/9 anonim válasza:
Nekem egy jó salátába alapvető, hogy van valamilyen párolt zöldség pl.: cukkini, paprika. Onnantól kezdve imádom!
2017. júl. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!