Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok és bi lányok, ez közül melyik a legszexibb egy nőn?
Figyelt kérdés
Természetesen neked tetsző nőn2020. jún. 3. 03:03
A kérdező szavazást indított:
Csipke fehérnemű
Selyem fehérnemű
Bőr/latex/pvc cuccok
Combfix, harisnya, testharisnya
Ing, öltöny, nyakkendő
Póló melltartó nélkül
Fürdőruha/bikini
Szoknya bugyi nélkül
Pamut fehérnemű
Ruha nélkül 😉
66 szavazat
2/7 anonim válasza:
Igazság szerint mindenkin más. Nem mindenkihez illik a csipke fehérnemű se a melltartó nélküli póló. Szóval nincs így egy dolog ami általánosan a legszexibb.
Volt akin az ing őrjített meg, máson pedig az aranyos pamut fehérnemű, s megint máson a csipke.
3/7 anonim válasza:
Ezek közül kettő is.
Az ing, de öltöny meg nyakkendő nélkül. Egy sima, bő férfiing, és én már kész is vagyok :D
Pólóból is egy bő uniszex -vagy férfifazonú darab az, ami igazán meg tud mozgatni.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet többre szavazni. Szóval: Póló melltartó nélkül, combfix, szoknya bugyi nélkül.
5/7 anonim válasza:
Ezek közül nekem a latexen kívül minden bejön. 20N
6/7 anonim válasza:
Csak simán egy kockás vagy fekete ing.
Azzal nem lehet mellélőni 😍 :3
7/7 anonim válasza:
Szoknya, de szigorúan bugyival.
Engem a meztelenség, a kirakott dudák és combikák nem indítanak be. De a titokzatosság annál inkább.
Egy csinos és diszkrét öltözék is feltud hevíteni, akár egy kellemes sminkkel, szép frizurával mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!