Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Fiús leszbikusok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiús leszbikusok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondoltam felteszem itt a kérdésem, foglalkoztat a téma és szeretném megérteni.

Elsősorban fiús leszbikusokhoz szól a kérdésem, akik fiúnak/férfinak néznek ki, de persze mások is válaszolhatnak. Értem, hogy ez a stílus jobban tetszik nektek, ez jobban áll a személyiségetekhez, így érzitek magatokat jól az életben és a bőrötökben, de ezeken kívül miért "döntöttetek" úgymond úgy, hogy így öltöztök és viselkedtek? Vagy ennek nincs más oka, mint a felsoroltak?

Lányokhoz is szól a kérdésem, akik nem fiúsak, hogy nektek miért tetszenek ők? Csak magamból indulok ki, hogy én a lányokhoz/nőkhöz pont azért vonzódok, mivel nem fiúsak, nem férfiasak, nem úgy néznek ki, nem úgy viselkednek mint az ellenkező nem.

Nem feszültség gerjesztése miatt tettem fel a kérdést, csak szimplán érdekel. Esetleg privátban is szívesen beszélgetek erről a témáról, hogy megértsem ezt az egészet.

Remélem nem bántottam meg senkit sem a kérdésemmel!

2020. máj. 29. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
De hát annyiszor megválaszolták már...de annyiszor...
2020. máj. 29. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
En meg nem találkoztam ezzel a kérdéssel személy szerint nekem is a nőies nők jönnek be :)
2020. máj. 29. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
Az én olyan csajaim akiben volt leszbi hajlam (szinte minden nőben van valamilyen szinten) mindig inkább a nőies, modell alkatú, szép megjelenésű lányokat tartották vonzónak.
2020. máj. 29. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

“ Értem, hogy ez a stílus jobban tetszik nektek, ez jobban áll a személyiségetekhez, így érzitek magatokat jól az életben és a bőrötökben, de ezeken kívül miért "döntöttetek" úgymond úgy, hogy így öltöztök és viselkedtek? Vagy ennek nincs más oka, mint a felsoroltak? “

Nem elég ok a fentebb soroltak? Mit szeretnél még hallani? Ebből látszik, hogy teljesen egyértelmű számodra is a válasz, csak nehéz elfogadni.

Unalmas, hogy mindig magyarázattal szolgál másoknak az, aki másképp gondolkodik/érez, mint a többi.

Kicsit a szexualitáshoz tudom ezt hasonlítani. Persze az döntés kérdése, hogy kivel bújsz ágyba, de maga az, hogy mit érzel, az nem döntésen múlik. Hogy rosszul vagy-e ha férfival kell lefeküdni és hogy mérhetetlenül jól érzed magad, ha nővel.

Persze a fiús lányok is tudnak felvenni szoknyát (mint ahogy egy leszbikus nő is képes szexuális aktusra férfival), de ha egyszer rohadtul nem érzi attól jól magát, akkor minek hordjon szoknyát??? Hogy végre ne kérdezgesse mindenki, hogy mi a jó neki ebben? Pofon egyszerű, ezzel tud azonosulni. Kész. És tegyük végre túl magunkat azon, hogy ki hogyan éli az életét, de főleg, hogy milyen hajjal vagy milyen ruhában. Akinek tetszik, annak tetszik, akinek nem, annak nem.

2020. máj. 29. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy relatíve fiús lány vagyok (fiús,nem férfias!), egyszerűen azért,mert ez a stílus tetszik,így érzem jól magam.Nincsenek transzszexuális hajlamaim,szeretek nő lenni,csupán ilyen a stílusom.
2020. máj. 30. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsóval értek egyet.Bár inkább már férfiasnak mondanám magam, mégis kisfiúnak néznek xd

Igazából tényleg jó így, vannak hátrányai nem mondom, de a saját közérzetem fontosabb,mint más emberek véleménye.

2020. jún. 2. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!