Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-45 éves nő láthatja a NŐ-t egy 23-25 éves lányban?Ki szexelt már ilyen korú nővel?
5-ös vagyok
Mert ha kiderül, hogy egy 43-es nő lefekszik mondjuk egy 20 éves lánnyal, abból mindig probléma lesz, főleg ha a nő házas. Társkeris oldalon beszélgettem néhánnyal, és ketten is írták, hogy nekik ez a probléma. Mondjuk az vicces volt, hogy egyből abból indulnak ki, hogy fiatal vagyok, tehát fecsegős. Hiába írtam, hogy én sem akarom, hogy kiderüljön.
Ja értem.
De azért másabb egy 20 éves meg egy mondjuk 25 éves,legalábbis,ha magamból indulok ki. ;)
Persze egy házasságnál nyilván paráznak ilyen miatt. :D
Nálunk én vagyok 20 éves, a párom 33. Már egy éve nyűzzük egymást. Ő is félt, hogy mit szól majd a családja, a rokonok... Nem kell reklámkzni, valóban. De én büszke akartam lenni rá, ahogy ő is rám. Sokan tudják, el van fogadva. Néha ő is le tud süllyedni hozzám olyan értelemben, hogy megérti a tinikorszakból megmaradt lázadó butaságaimat. Ugyanakkor én is tudok felnőttként viselkedni. Hozzátenném, hogy egy alkalmas dolognak indult, végül egymásba szerettünk és úgy lett kapcsolat. Igaz, köztünk csak 13 év van. Szerintem ebben a felállásban ez is szemet szúr néhány embernek.
20 év is relatív. Nem mindegy, hogy 20-40 vagy 30-50 a felállás. A kor csak egy szám, de még mindig Magyarországon élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!