Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves tapasztalatlan fiúval össze jönne olyan lány aki már 18 éves korában is tapasztalt volt?
Szerintem simán.
Én 18 éves 'tapasztalt ' voltam mikor össze jöttem 24 éves akkori szűz párommal.
Egyáltalán nen zavart hogy nekem előtte már jó pár kapcsolatom volt
22N
Érdemes foglalkozni a szexualitással. Sok könyvet írtak róla; jó hangulat megteremtése, előjáték, aktus, pozíciók, de akár a csókról is. Nagyon sokat lehet tanulni ezekből.
Én is így kezdtem; szűzként egy tapasztalt nőnek okoztam sorozatos orgazmust, yoni masszázsal. Mondanom sem kell, ha nem néztem volna utána a témának előtte, nem jött volna ez össze.
Igen, nem lehetetlen. A szex, a vonzódás szimpátia alapon működik nem az alapján kinek mennyi tapasztalata van. Azaz ha meg tudod hódítani, szimpatikussá tenni magad a lánynál akkor simán.
Viszont nem fog egyetlen lány sem lerohanni, a sült galamb nem repül be az ablakon.
Tanács: próbálkozni-próbálkozni-próbálkozni, úgymint kommunikáció, ismerkedés, urambocsá' udvarlás. Ne egyből a bugyiba akarj bejutni, először a csókra "hajts". Ha az megy, akkor fokozatosan menni fog majd a többi is. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!