Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves tapasztalatlan fiúval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves tapasztalatlan fiúval össze jönne olyan lány aki már 18 éves korában is tapasztalt volt?

Figyelt kérdés
Én lennék a legboldogabb ember ha ennyi idősen tudnám hogyan kell csókolózni, szexelni. Sőt az lett volna a jó ha már tízen évesen túl estem volna ezen. De nagyon kimaradtak az életéből a lányok.
2020. ápr. 22. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem simán.

Én 18 éves 'tapasztalt ' voltam mikor össze jöttem 24 éves akkori szűz párommal.

Egyáltalán nen zavart hogy nekem előtte már jó pár kapcsolatom volt

22N

2020. ápr. 22. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Érdemes foglalkozni a szexualitással. Sok könyvet írtak róla; jó hangulat megteremtése, előjáték, aktus, pozíciók, de akár a csókról is. Nagyon sokat lehet tanulni ezekből.

Én is így kezdtem; szűzként egy tapasztalt nőnek okoztam sorozatos orgazmust, yoni masszázsal. Mondanom sem kell, ha nem néztem volna utána a témának előtte, nem jött volna ez össze.

2020. ápr. 22. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Igen, nem lehetetlen. A szex, a vonzódás szimpátia alapon működik nem az alapján kinek mennyi tapasztalata van. Azaz ha meg tudod hódítani, szimpatikussá tenni magad a lánynál akkor simán.

Viszont nem fog egyetlen lány sem lerohanni, a sült galamb nem repül be az ablakon.

Tanács: próbálkozni-próbálkozni-próbálkozni, úgymint kommunikáció, ismerkedés, urambocsá' udvarlás. Ne egyből a bugyiba akarj bejutni, először a csókra "hajts". Ha az megy, akkor fokozatosan menni fog majd a többi is. Sok sikert! :)

2020. ápr. 22. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz még ebben a korban. A csajt még izgatni is fogja hogy tanítgathat..
2020. máj. 6. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fog.
2020. máj. 13. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!