Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a 18 (lassan 19 éves) barátnőtök full tapasztalatlan lenne, még csókolózni sem csókolózott volna, az fura és gázos lenne nektek?
Nem, nem az! Ez csak annak okoz próblémát aki nem szereti a tapasztalan nőket.
F
Ha valaki a barátnőm, az azt jelenti, hogy szeretem. Szerelems vagyok belé.
Ha pedig szeretem, akkor mindennel együtt szeretem.
Egyébként még aranyos is lenne. :)
Utolsó, nem kell ahhoz defektesnek lenni.
A kérdezőhöz hasonlóan én is 18 vagyok, június végén 19, és még soha nem csókolóztam, nem pettingeltem, nem szexeltem, nem is randiztam, szerelmes sem voltam. Utóbbi kettő azért, mert kislány és kistini koromban fontosabb problémák gyötörtek az osztálytársak között megfigyelt szerelmi drámáknál, amik mára, legalábbis a többség megoldódott.
Szexelni és a többi azért nem, mert régen elhatároztam, hogy majd kapcsolatban, a szerelmemmel. Na de akkor majd istenesen. :D
Nem tartom cikinek. Sokan néztek már, a volt és mostani osztálytársak is, hogy még semmi, főleg a bunkó volt osztálytársak, de nem érdekel. Nem létszükséglet feltétlen valakivel együtt lenni, mert egyedül milyen rossz és így tovább. A párkapcsolatot kicsiként is úgy képzeltem el, hogy ő a másik felem, jóban és rosszban. Ebbe a képbe nem illik az, hogy nem tudom a kedvenc színét, együtt vagyunk, kemény három napig, aztán szerelmi dráma és egy kiló vaníliás puding vagy epres fagyi. Volt időszak, amikor belül azt éreztem, ez bárcsak más lenne, hogy ne lógjak ki, de rövidesen ugyanarra jutottam, mint mindig, hogy siettetni nem lehet, ezáltal keresni se fogom szándékosan. Majd jön, én meg csak haladok az életben, fejlesztem magam, aztán vagy jön a szerelem vagy nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!