Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kérdés: Nektek volt már ilyen? Mit tegyek?
A legutóbbi együttlétünkkor a barátnőm kicsit elkalandozott, és a popsimnál játszott velem. Nekem előtte még nem volt ott soha semmi, de ez meglepően nagyon finom volt és tetszett. Azóta nagyon sokszor ez jár a fejemben, egyedül játékkal próbáltam ott, de az nem volt ugyanolyan.
Volt már valakivel ugyanígy? Nem ciki ez? Hogy mondjam meg neki, hogy szeretném, ha sokat foglalkozna ott velem?
Kort is írjatok légyszi!
Amikor epp jatszik veled, szerintem fogd meg a kezet, es huzd a popsidhoz. Fogja erteni mit akarsz ;) Vagy esetleg a fejet nyomd lejjebb, ha epp nyelvvel jatszott ott veled. Ezt nem tudom.
De amugy utana siman mond meg neki, hogy nagyon tetszett a multkori kenyeztetes ott hatul, es batran jatszhatna tobbet is ott.
25L
Nem ciki szerintem, en is imadom ott. Nekem is pont ugyan ennyire izgalmas volt az elso, es azota is imadom!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!