Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ez leszbikussag?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez leszbikussag? Bocsi ha hulye kerdes.

Figyelt kérdés
Lany vagyok nyilvan,lattam a baratnom melleit..szajon szoktuk egymas puszilni..

2020. jan. 28. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Ha vonzódsz hozzá szexuálisan. Fantáziálsz róla vagy ilyesmi. Felizgulsz amikor megfogod a melleit. Vagy késztetést érzel afelé, hogy átdugd a nyelved a szájába, akkor leszbikus vagy, de ha nincs semmi ilyen, akkor szerintem nem :)

44N

2020. jan. 28. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szexelnél vele?
2020. jan. 28. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől még nem. De ha nem vonzódsz a férfiakhoz, hozzá viszont igen, akkor ja, valószínűleg.
2020. jan. 28. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Láttad a melleit, és...? Az öltözőben ki nem látja a másik mellét? Ennek mi köze a leszbikussághoz?

A másik már egy fokkal érdekesebb, de ha csak rutinszerűen, mondjuk találkozásnál csináljátok ezt mindig arcra puszi helyett, illetve nem rendes, nyelves csókra gondolsz, akkor ennek sem tulajdonítanék feltétlenül nagy jelentőséget.

2020. jan. 28. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Ebből csak annyi derült ki, hogy kb 13-14 éves lehetsz. (Szellemileg mindenképp)
2020. jan. 28. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem a kérdés hülye , hanem te.
2020. jan. 28. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Háát, édes szivem, heteró csajok ilyenen nem vacilálnak. Nekik csak öltözés az öltözés, fel se tűnik.

Leszbikus lehet nem, de megérzésem szerint valszeg heteró se vagy, bár igazából ezt neked kell érezni. Olvass utána a dolgoknak, nem kell ezt azonnal tudni, sokan vannak úgy hogy alakul az identitásuk.

2020. jan. 29. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az se teljesen normális, ha szájon pusziljátok egymást. Egy heterónál ez egyáltalán nem fér bele.
2020. jan. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!